Nu vreau sa merg la munca. Vreau sa fiu vlogger ca dorian popa, sa fac bani in timp ce ma maimutaresc in fata camerei si sa promovez ''interese de valoare ''
Dorian Popa a muncit mult in muzica, inainte de a deveni vlogger.
Mi se pare ca a fost si actor in "Pariu cu viata".
E adevarat ca nu toti au sansa lui, dar omul a tras pentru locul lui.
Nu sunt fanul lui, dar nici idiot, sa nu inteleg de unde vine succesul lui.
Voi astia care comentati pro-rusia aveti macar idee ca UE a finantat in mod indirect macelul din Ucraina cu banii dati pe gazul rusesc? Cum e sa te asociezi cu niste criminali si violatori care au distrus milioane de destine fara motiv pentru a satisface boala lui putin pentru putere si goana lui dupa cucerire ca in secolele trecute? UE trebuie sa devina independenta de gaz rusesc, avem de unde lua resurse, se lucreaza deja la conectarea propriei retele, nu stiu de ce nu au facut asta cu ani in urma, a fost mai usor sa iei de la rusi ca aveau gaz ieftin si pe atunci relatiile politice intre SUA-UE-Rusia pareau 'sanatoase' desi era doar linistea dinaintea furtunii. Trebuie sa ne rupem de Rusia de tot, trebuie sa o izolam de Europa, ei oricum sunt niste salbatici care au criticat mereu occidentul, sunt cu cateva secole in urma, nu-l scoti pe rus din jungla urbana in care se afla orice ar fi, e de inteles, e o tara profund afundata in propaganda comunista de decenii bune, astia greu de tot isi vor mai reveni, si-au rezolvat economia pe cel putin 10-20 de ani, si-au facut-o cu mana lor, sper sa nu faca prostia sa provoace un razboi mondial ca e foarte posibil sa nu mai existe prin peisaj.
Din pacate, propaganda lor a prins inclusiv la prostimea romaneasca, la cetatenii nostri europeni.
Credinciosii lingatori de moaste, fani ai BOR, mananca propaganda pe paine. Au inceput prin negarea covidului, iar acum sunt anti UE si NATO, anti ajutorarea refugiatilor... La mine in Bucovina e plin ochi de din astia, de la tineri la babaci.
BOR e un mare sustinator al propagandei rusesti, fiind si coincidenta ortodoxiei. AUR e partid pro-rus pe fata...
Sper sa scapam de chestiile alea doua, cat de curand.
Daca provoaca un razboi mondial nu mai suntem nici noi oricum
cat despre izolare de europa, rusilor li se rupe de noi sa stii. Asa sunt multi care cre. Cum am mai zis rusi sunt bazati, au cu cine face afaceri ca le tin tari cu multa populatie spatele.
Nu e vorba de propaganda rusa aici, e vorba despre viitorul UE, ca va fi foarte greu fara gazul rusesc
Exista resurse peste tot, trebuie doar exploatate.
Romania se baza pe gaz rusesc undeva la 35%
Acel procent poate fi acoperit din alte surse.
Chinezii au dat peste omenire un virus care a omorat peste 6 milionae de oameni si continua persecutia asupra minoritatilor religioase precum musulmani uighuri sau membri falung gong
Hai sa nu mai cumparam nimic si de la chinezi, ce zici?
Foarte bun raspuns, ai acoperit cam tot ce trebuia, prostii pro-rusi nu vor intelege in veci ce ai zis tu aici, nu are rost sa iti bati capul cu asa specimene. In mod evident si biserica a participat, intotdeauna politica si biserica au fost 2 kurwe care au lucrat impreuna. Kiril ala de la rusi a tinut slujba de 'binecuvantare' a invaziei, asta ca sa realizeze cretinii, pardon crestinii in ce rahat se afla. Societatea romaneasca si nu numai ca sa se faca bine trebuie sa dispara rusia din peisaj, mai exact sistemul bolsevic, dar asta inseamna sa mai treaca ceva decenii sub conducerea unor rusnaci mai occidentalisti, oricat de occidentali s-ar da rusii, totusi in ei va bate mereu o inima de bolsevic-comunist, e in gena lor, dar macar vor fi schimbari.
Ca sa distrugi planeta e nevoie de multe nucleare, ma foarte indoiesc ca rusii chiar au arme atat de puternice pe cat latra ei pe la televiziuni, am vazut cat de bazata e rusia in razboiul din Ucraina ca inca plang dupa o nava veche de 100 de ani care era mandrie nationala si a fost scufundata in timp record, ei latra mult si au propaganda in sange, insa realitatea e alta, sa nu uitam cum Ceausescu i-a amenintat ca le da bomba nucleara daca se ating de Cehoslovacia iar atunci rusia era URSS, o forta mult mai mare, si au stat potoliti in conditiile in care Ceausescu n-avea nicio bomba, deci despre ce vorbim? O lume fara rusia e o lume mai buna, gandesti gresit, UE si Occidentul in special nu au nevoie de rusi, in schimb ei au nevoie de comunitatea europeana, cei mai multi bani de aici vin pentru resurse, din alte parti e adevarat ca le vin bani dar cat timp au embargo pe Europa saracia si foametea ii paste, pe termen lung se vor simti efectele, practic rusia a fost deconectata de la lumea buna.
Nu stiu ce sa zic de covid si china, poate fi plauzibila si asta ca tocmai de la chinezi a inceput nebunia, fiind stat comunist sa zicem ca sunt suspecti dar totusi coronavirusurile sunt descoperite de mult timp, se bat oarecum cap in cap ideile. Daca primeste si China embargo atunci intreaga economie cade in cap fara exceptie, va fi o criza mondiala si asta cu siguranta va genera razboi.
Nu va fi embargo total rusesc, ca Nemtii nu se pun la mintea SUA, stiu ca daca nu mai iau de acolo crapa cu zile, rusii vor da gaze la ei mai departe.
Au si zis "sanctiunile trebuie sa afecteze rusia, nu pe noi", s-au prins ca sanctiunile nu ataca rusia ci pe noi, ca pe aia ii doare in dos, vinde gazu la chinezi, japonezi si altii, si oricum isi ia banii, china a zis ca ia gaz cat poate rusia sa dea.
Acuma e 1300 lei gazu la bursa in UE, daca nu mai ia de la rusi poate ajunge si de 3-4 ori mai scump, ca scade oferta destul la aceiasi cerere, plus ca din alte parti iei mai scump.
Este problema politica,nu este problema de productie,ori ca nu ar fi petrol.
Deci chestia asta cu Rusia este un motiv pentru toti producatorii de orice fel sa creasca preturile.
Tarile producatoare de petrol lucreaza dupa ceva regului,scot o anume cantitate de petrol,pentru a mentine pretul la un anume nivel.
Deci nu scoate care cum i se scoala.Dar cand un extractor de asta iese din joc,ori se intampla ca si acum,restul tarilor extractoare de petrol maresc extractia,pentru a tine productia la acelasi nivel.
Deci producatorii astia,oricum ei cistiga mai mult,pentru ca scot si vind mai mult,odata ce Rusia sa zic nu mai vine.
Dar tilharii is tot tilhari,au zis las ca este prilej sa marim pretu uite asa preturile au sarit in aer.
Deci niste tilhari,o lume de tilhari care sclavagesc omenirea. Daca mergi si in tarile care extrag petrol o sa constati ca si aia au marit pretu asa si care ar fi motivul lor?
Iti garantez, daca ar fi o tara care ar avea de toate, deci independenta din toate pctele de vedere,, vorbim aici teoretic, acea tara va mari si ea preturile ca restul. Deci ce motiv ar avea?
Pai daca aia maresc eu de ce sa nu maresc, cam pe principiu asta se merge.
Adica aia sa faca mai multi bani si eu nu? O lume nebuna si avida dupa bani
Nu o sa fie. Ungaria are drept de veto si va bloca embargoul, asa ca transpiri degeaba.
Ungaria poate sa suga un kurtus kolac.
Atata timp cat e in UE tot poate rupe meciul) Si nu o da nimeni afara ca dupa chiar are extra motive sa pupe bocancul rus.
Și pe al meu coc
Oh, da, o unguroaica la vremea ei...
Daaa, sa zică da-mi-o pe bozgoreste și chestii p0rn
Cauta Michelle Wild si Gabriella Blicq. Thank me later. A, da, si sa nu uitam si de nemuritoarea Rita Faltoyano.
Nu sunt filme cu ele, puține am găsit
Ai cautat prost.
Și alternativa care ar fi? Să continuăm să finanțăm un dictator terorist care amenință toată planeta cu războiul nuclear dacă lumea nu-i respectă dorințele absurde?
Sau să-i pupăm direct bocancul și să ne împăcăm cu ideea că Putin poate face orice vrea el, oricând, pentru că suntem dependenți energetic de el?
Politicienii de astăzi nu au de ales între o variantă "bună" și una "proastă".
Au de ales între o variantă proastă (embargoul total asupra Rusiei care va afecta temporar și viețile cetățenilor din țările democratice) și o variantă dezastruoasă (îndoirea genunchiului în fața șantajului lui Putin, ceea ce l-ar face mult mai agresiv în viitor și-i va spori și mai mult pretențiile)
Tu stii ce inseamna sa se scumpeasca benzina mai mult decat este acum? Nu se scumpeste doar benzina, se scumpeste tot omule.
Dar tu ai înțeles care este alternativa?
Ce preferi? Să se scumpească traiul dar să ai în continuare libertate (atât cât avem), sau să rămână prețurile așa dar să trăiești în fiecare zi cu spaima că oricând poți să te trezești cu tancuri rusești în fața blocului?
Eu unul prefer să dau 12 lei pe litrul de benzină și să cumpăr mai puțină mâncare decât să trăiesc în Arhipelagul Gulag (dacă ai curiozitatea să citești cartea lui Soljenitin ca să înțelegi de unde-și trage seva Putin și unde poate ajunge lumea sub comanda unui scelerat)
Nici pentru cancer nu există terapii perfect localizate care să nu afecteze în niciun fel restul corpului. Toate tratamentele și intervențiile chirurgicale lasă corpul slăbit. Exact la fel este și cu Putin. Nu poți să scapi de el fără să afectezi în niciun fel viața oamenilor. Dar acest lucru trebuie făcut.
O sa o scumpeasca cu cat e nevoie daca asta va salva vieti si va asigura securitatea pe viitor a Europei.
Wow,prin scumpiri in masa nu se salveaza vieti, se afecteaza in mod deliberat toata populatia prin inflatie.
Scumpirile sunt efectul sanctiunilor. Lipsa sanctiunilor e crima, in momentul asta, desi marea greseala e ca nu s-a recurs la ele din 2014 cand a inceput nebunia prin anexarea Crimeei.
Lasarea Rusie fara bani salveaza vieti.
Reducand problema asta complexa a razboiului si a economie la doua idei ai de ales intre
a. O Rusie puternica financiar care vede ca nu pateste nimic daca invadeaza alte teritorii poate la anul sau poate in 2025, sau poate in 2026 se hotaraste sa arunce ceva rachete peste Romania
b. Intre o perioada de 1-2 ani cu inflatie mare, dar fara nicio amenintare militara serioasa la usa.
Sunt absolut sigur ca milioane de Ucrainiei ar fi platit acum dublu sau triplu pentru paine, benzina, curent decat sa se ascunda in beciuri de rachete, grenade, tancuri, violatori.
Bro,tu sigur nu Intelegi Rusia bine. Rusia e un imperiu,nu conteaza ca occidentu incearca din raspuntari,si cu multa sudoare; sa mai reduca din importul de resurse de la ei, Rusia are relatii foarte stranse cu tari precum China sau India,relatii care Ii ridica foarte mult enonomic.
Vezi tu ca rubla ruseasca mai scade zilele astea? Dimpotriva, rubla ruseasca e pe val, a crescut chiar.
Nu ai cum sa te trezesti peste noapte sa renunti la importurile din Rusia, e ceva prea riscant economic si o sa simta toate consecintele in buzunarele noastre
Un alt aspect foarte important este ca razboiul nu se va opri, indiferent de ce embargouri occidentale au loc.
Asta ma gandeam si eu. Cand a invadat putin crimeea, de ce nu s-au luat masurile astea? Era destul timp de-atunci si pana acum sa se faca asta
Nu s-au luat pentru ca puterile vestice nu prea au ***. Se pun pe treaba abia cand le ajunge cutitul la os, si nici atunci cum trebuie...
Deci pentru tine nu e o problema ca Europa, SUA si Canda sa pompeze bani in economia Rusiei, practic sa ii finantam in continuare ca peste cativa ani sa ne atace pe noi. Nu?
Deci pentru tine e ok ca daca China ii finanteaza sa omoare oameni sa ii finantam si noi nu?
Rubla ruseasca e pe vad ca e intretinuta artificial de banca Rusiei nu ca ar dudui economia la ei.
Le e frica de un impotent batran O sa vezi ca de ataca si Moldova nu se opune nimeni. Dr daca Putin adevaratul e mort? Ca asa zicea fosta nevasta
Nu putem paria pe impotenta, iar la partea cu adevratul Putin, tot ce e posibil. Am citit si eu despre treaba cu fosta nevasta. Cert e ca mor oameni de ambele parti si economic sufera cam intreaga planeta...
Pai daca se scumpteste grav gazu, o sa mori de foame si frig, deci oricum nu ai securitate. Oamenii au copii, mor de frig, nu mai ai curent, ca si pe ala in mare parte tot cu gaz il faci, ce faci? Doar dintr-o ambitie tampita sa le faci la rusi ce? Ca aia nu sufera, noi suferim. Aia fac piata uriasa cu iran, china, india, Turcia, etc, si se p pe noi.
Si oricum nu e problema ca nu se va intampla nimic, astia au obsesie ca se va intampla, ca sa-i acuze pe rusi, ce ne int pe noi ce au rusii cu Ukraina?
Bravo lui Orban ungurul care a zis "pe mine ma int bunastarea poporului meu si nimic altceva", un om cu gandire sanatoasa.
Tu esti un rusofil imputit, nu prea avem ce discuta. Nici civilizat nici necivilizat.
Tu habar nu ai ce si cum, plateste tu 1000 euro gazu, sa te vad, platesti? E uite ca, mie nu-mi convine! Mi se rupe mie de altii, eu vreau sa o duc bine.
Si unguru gandeste la fel, toata stima si mandria! Bravooo lor.
Fi barbat si argumenteaza-ti parerea, contrazice-ma cu ce trebuie daca poti.
De ce as suferi eu pentru altul?! TI-a facut tie ceva? Nu, atunci?
Cand americanii au intrat peste altii abuziv de ce n-ai zis nimic?
Fiecare are voie la o opinie si orientare politica.
Nu am zis ca e bine ce se intampla, dar nu sa pui sanctiuni ca apoi sa te afecteze pe tine, si nu pe ei, e comica faza asta.
Adica ce faci, iti pui sanctiuni tie?
Vorba lu Trump, sanctiunile NU opresc razboiul.
Iar eu mai completez, nici nu ii va afecta pe rusi, asa ca de ce le mai pui?! Ca sa faci tu frigu si intunericu si foamea (ca de la ei luai ingrasaminte chimice).
Exact,au unde sa-si exporte resursele si sa fac venit brut, ca multe tari le tin spatele. Nici macar indieni nu i-au criticat la ONU. Oamenii nu prea au idee ce vorbesc. Cred ca s-au uitat la prea multe stiri gen digi 24. Mie mi-e de altceva. Sa nu se everveze rusii odata si sa taie de tot gazu spre tot vestul europei, sa vedem ce mai fac firmele germane fara gazul rusesc si altele din vestul europei.
Pai asta zic si eu, are China, India, Iran, Turcia, etc, face rusu cu astia comert si gata.
Nu taie gazu, ca nu e nesimtit totusi.
Rusii... Ce mi-e Rusia, ce mi-e America, ce mi-e Arabia Saudita. Rusii cred ca vand castraveti gradinarului, pe cine pacalesc ei, tu crezi ca firmelor petroliere nu le convine ca fac bani pe carca tuturor sclavilor mijlocasi si palmasi?
Din pacate, desi pretul barilului a scazut destul de mult, preturile la pompa cresc in continuare nejustificat, si nimeni nu face nimic in privinta asta. In cazul unui embargo total, pretul barilului va creste pentru o scurta perioada de timp, dar nu la fel de mult ca la inceputul razboiului, pentru ca exista o stabilitate in spatele acestuia, in sensul in care embargo-ul se face dupa ce s-au stabilit alte contracte de import a petrolului si titeiului. Deci, in teorie, pretul la pompa nu ar trebui sa mai creasca, din contra, ar trebui sa revina la pretul de dinainte. Insa, din pacate, la noi cresc preturile din motive nelogice. Asa ca, cu embargo sau fara, preturile vor creste treptat la absolut tot ca sa aiba si patronu' roman de unde sa-si ia o Tesla...
O sa creasca pretu pana ajunge la everest...
Teas sfatui sa te grabesti spre cel mai aproape peco cu un butoi
LanguageMaster întreabă:
Fabiii întreabă: