| 29mai a întrebat:

In data de 25.05. 2022 am făcut asigurarea de sănătate pe un an de zile și am platit 700 de lei din 1540, ce se întâmplă cu restul banilor deoarece nu am reușit să mai plătesc restul până azi?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Asigurarea făcută pe un an în 25.05. 2022 a expirat deja. Azi este 06.06. 2023 deci peste un an. Cu restul banilor neplătiți, nu se întâmplă nimic, fiindcă ei nu există.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Posibil se aduna penalizari catre casa de sanatate si va trebuii sa platesti ca altfel numai beneficiezi de asigurare de sanatate, dar cel mai bine mergi la casa de asigurari de sanatate din băneasa si intreaba i pe ei, ei stiu cel mai bine sa iti raspunda la acesta intrebare a ta.

| 47red a răspuns:

E posibil sa se stranga penalitati si dobanzi pe asigurare

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se intampla ca poti fi executat silit pentru restul de 840 lei si vei plati mai mult, la aceasta suma se pot adauga dobanzi/penalitati de neplata si cheltuieli de executare.

| 29mai explică (pentru Ioandelasal):

Acum este prea târziu să platesc fără să am probleme?

| 29mai explică (pentru 29mai):

Am și lucrat 2 luni in perioada asta și mi sa cerut să fac documentele pentru somer indemnizabil

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru 29mai):

Este destul de tarziu dar nu prea tarziu. Plateste acum si o sa vezi daca iti mai cer sa platesti si dobanzi sau penalitati, macar nu o sa platesti cheltuielile de executare silita. Poate scapi fara dobanzi/penalitati.