| Bacemi a întrebat:

In timp ce scriu aceasta intrebare ma gandesc la faptul ca dupa propunerea de succes a utilizatorului TPU Player referitor la categoria Seriale & Filme, va urma un alt succes datorita utilizatorului Dmonik. Am observat ca propunerea a primit 72 de comentarii, deci mi-e greu sa cred ca nu si cele 55 voturi pro necesare ( mentionez ca unii au raspuns de mai multe ori ). Vreau sa le multumesc din suflet celor doi pentru initiativa lor de a face site-ul mai fidel. Pentru a-l optimiza, pentru a ne lasa pe noi sa alegem ce vrem sa vedem.

Conform gandurilor multora gandesc acum ca ar fi bine sa existe si alta categorie noua. Multi spuneti ironic : oare cate categorii vor mai fi, ce mai inventati? Tot ce facem e spre binele site-ului, ca sa fie organizat si sa stii mereu ce si unde sa gasesti. E mult mai bine sa existe cateva categorii noi daca astfel Conversatii si alte cateva categorii nu devin cosul de gunoi al site-ului unde arunci tot ce nu stii unde sa postezi.

Eu propun nasterea categoriei Browser & PC Games ( legat de toate jocurile gen Hi5, Facebook alaturi de obisnuitele jocuri PC - aici se pot cere sfaturi, detalii privind descarcarea unui joc sau sugerarea unuia interesant ). Desigur, administratorii pot modifica asa cum cred ei de putinta aceasta denumire. Asta daca ei considera alta ca fiind mai fidela.

Spun eu ca ar fi util. Am intalnit multe intrebari pe tema aceasta. Am incredere ca inca odata se va da un vot pentru o mai fidela organizare, pentru un TPU mai fidel. Va multumesc!

Var rog VOTATI INTREBAREA cu 10 ca sa fie sus cat mai mult pentru a o vedea toti.

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

In primul rand felicitari pentru initiativa, esti mereu la categoria "avansati".
Sunt de acord cu tine si cred ca, o categorisire mai buna a tipului de intrebare, va atrage un numar mai mare de utilizatori, care vor raspunde la genul de intrebari, pentru care stiu raspunsurile si-i pot ajuta astfel si pe alti useri sa-si clarifice unele probleme, in care au nelamuriri.
Mult succes pentru ca, propunerea ta sa fie acceptata de Administratori si sa ai cat mai multi useri care te sustin.
O seara placuta si multa sanatate.

28 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Buna bacemi,
De acord. Numai bine!

| JeSa a răspuns:

E de apreciat - propunerea ta, ai dreptate, adica - trebuie sustinuta; asadar - ai si de la mine - acel 10 (zece) + votul PRO!
Weekend placut!

| anad a răspuns:

Sustin si eu propunerea, am dat un 10 si un vot pro!

Răspuns utilizator avertizat
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Asta ziceam şi eu zilele trecute dar m-am limitat doar la jocuri! Deci pro! Şi 10! Baftă!

| IrinaAndreea a răspuns:

Si votul meu se alatura! big grin

| Dan a răspuns:

Buna! Sunt de acord. Pahappy

| katala a răspuns:

De acord cu tine!

| 80Cris a răspuns:

Te sustin si eu!

| ELD a răspuns:

Foarte bine gandit, eu sunt pro. Sunt de acord de a se forma o noua categorie, vorba ta va face site`ul mai fidel...
Multi pun intrebarile legate de jocuri la categorii unde nu isi au locul precum:dragoste&sex[probabil ca e mai vizualizata aceasta categorie, dar totusi sa respectam categoriile!] si alte categorii.
Este de apreciat ca unele persoane se gandesc la imbunatatirea site`ului, felicitari!
Momentan nu sunt in masura sa propun asemenea chestii, pentru ca imi dau seama ca multi imi vor ignora intrebarea/propunerea si de aia ma bucur ca sunt persoane care au vointa de a face ceva pe acest site.Pa pa! Bafta![VA multumim!]

| Casiana a răspuns:

Sunt de acord cu tine, Bacemi! Este o initiativa foarte buna ce ar trebui incurajata...

| AndutzaAndu a răspuns:

Sunt foarte extra super pro! laughing
Măcar nu o să mai existe la categoria "Timp liber" sau la "Conversaţii" întrebări despre lady popular sau sims sau metin sau ce jocuri mai sunt oh go on. S-ar mai aerisi acele categorii aşa. Sper ca şi categoria asta să fie adăugată cât mai repede cu putinţă.

| Aero a răspuns:

Ai si sustinerea mea. Chiar trebuie sa mai facem curat pe la categoriile astea. M-am mai gandit si eu la categoria Tehnologie sa fie divizata in mai multe parti:
- Probleme cu PC-ul(peste 75% dintre intrebarile puse la Tehnologie, as zice eu)
- WEB Browsing(despre browsere, probleme intampinate cu acestea, ce site-uri interesante s-au mai descoperit)
- Noutati/stiri IT&C/gadget-uri
- Jocuri online/PC/MAC/console
- Sfaturi achizitionare PC hardware/laptop/gadget
Tehnologie inseamna mai mult decat PC-uri si telefoane totusi. Despre alte electronice nu prea se vorbeste. Sau despre nave spatiale, de exemplu big grin

| Hmmmm a răspuns:

Ai de la mine un 10 pentru intrebare si un vot pro.
sunt total de acord cu voi.chiar avem nevoie de cateva categorii noi, pentru ca unele intrebari sunt postate la niste categorii care nu au nici o legatura cu continutul acestora.
cand am zis la intrebarea monicai ca mai avem nevoie de cateva categorii ma refeream exact la aceasta categorie. vroiam si eu demult sa propun asta, dar ma gandeam ca nu va iesi oricum nimic.
ai sustinerea mea si sper sa se faca ceva in privinta asta. sper ca aceste 2 noi categorii sa apara cat mai repede! succes!

| gabriella_1970 a răspuns:

Sunt de acord.Nota 10 si PRO!

| JustShadows a răspuns:

Buna!happyDesigur ca sunt de acord.Ai dreptate cu partea in care unele categorii se transforma in cosuri de gunoi, caci unele intrebari nu sunt pur si simplu in categoria potrivita.
O noua categorie, sau categorii, vor face mai multa curatenie pe site, si de asemenea va usura munca altora.
Deci.sunt de acord, si, sa speram ca se vor infiinta si alte categorii nu doar cea:Browser& Pc Games, ma bucur ca ai initiativa si duci mai departe ceea ce trebuie dus.
O zi buna bacemi si servici usor!
Ai grija de tine!happy

| madia a răspuns:

Si eu ma gandeam ca ar trebui sa fie o categorie: Browser & PC Games.

| Luori a răspuns:

In sfarsit observ ca userii sunt luati serios in seama si cuvintele au ajuns fapte.

Te sustin!

| st3phani3 a răspuns:

Si eu te sustin

| Alex0194 a răspuns:

EDITAT MAI APOI:

SUNT PRO!

OLD POST:
Ok deci am inteles in mare de ce e vorba insa nu stiu unde sa votez ca dau si eu un vot daca consider ca o schimbare ar face TPU mai bun. Si o simpla mentionare daca se poate: am observat ca din ce in ce mai multe intrebari sunt puse in categorii care nu le aprtin( de regula la dragoste si sex) pune intrebari sau mai bine zis rugaminti de genu dati-mi un vot pe pisicutameavreamancare.numaistiucums-ornumi sau alte intrebari ce nu apartin de categoria respectiva.

| zooooza a răspuns:

Buna! Sunt de acord

| ♀╰☆╮ღDolce Pynkye♀╰☆╮ღ a răspuns:

Buna Bacemi! Te sustin cu totulwinking

| Christina a răspuns:

Un vot pro! si 10 pentru intrebare

| foreverANDaDAY a răspuns:

Si eu sunt pro!

| deutza a răspuns:

Ai dreptate probig grin

| s.m. a răspuns:

Sunt foarte pro si eu... 10 :-dwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord. O alta categorie care s-ar putea infiinta ar fi sport si diete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt alaturi de tine in propunerea pe care o faci! Bafta!