Schimba numarul. Mergi si ia o oferta si gata. Declari ceva de genul om nou... telefon nou.
Din pacate... e cel mai simplu asa
Nu exista o asemenea posibilitate, politia nu are atributii in acest sens.
In mod legal tot ce poti face este sa o actionezi in judecata pe cale civila si sa obtii o hotarare prin care sa-i fie interzis sa te sune.
Pe cale legala da, dar o poti ameninta ca o dai in judecata. Sau iti poti schimba numarul. Sau ii poti spune sotiei de ea.
NU POT SCHIMBA NR DE TEL pentru ca am investit in decursul vietii aproximativ 1 milion de euro pe bune doar in publicitate pentru ceea ce muncesc eu pe acest nr de tel
si acum toaata reclama de la munca mea are acest nr de tel
si asta ar insemna sa renunt la majoritatea clientilor
ar insemna sa ma sinucid pentru ca nu o sa mai am din ce sa traiesc, mi-a luat vreo 20 de ani pe bune si nu mint si nu glumesc sa fac publicitate pe acest nr.
Am cartela de cand exista conexGO din anul 1997
Nu pot schimba nr pentru ca am vandut 1 apartament si toti banii de la acel apartament i-am dat doar pe publicitate pentru ceea ce eu fac. asa ca nu pot sa pierd apartamentul parintilor care asteapta sa le cumpar altul.
Am nevoie de nr acesta pentru ca am dat multi bani ca sa imi vina clienti pe nr acesta. Nu mai am alti bani pentru o alta reclama.
Nu se poate sa schimb nr pentru ca am investit multi ANI din viata mea pentru a face publicitate pe acest nr de tel.
Am inteles. Atunci poate ar trebui sa ataci problema altfel: vorbeste cu sotia ta si asta este.
Sunteti o familie. Mai bine vezi daca rezistati la aceasta prima problema. Ca sa stii daca merita sa mergi mai departe.
Explici frumos ce s-a intamplat, ii dai linkul catre aceasta intrebare... sa vada ca te-ai stresat... si din ce vad eu chiar ai facut-o... si na. Vezi daca te intelege.
Daca nu te intelege... atunci ar trebui sa iti pui cu adevarat problema. Si nu la cine te suna... ci la sotia ta.
Nicoleta_Roata_1970 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: