Ce coincidenţă, tocmai citeam un articol şi am dat peste ideea la care mă refeream mai sus: "Pedofilia și homosexualitatea nu au nimic în comun. Un act sexual consensual ce are loc între două persoane de același sex nu poate fi nicidecum echivalat cu faptul că un adult profită de un copil ce nu este capabil să-şi exprime consimţământul".
http://queero.acceptromania.ro/......xualitate/
Femeia aia nici măcar nu poate fi numită "mamă".
E păcat, nu înţeleg de ce fac copii dacă nu sunt în stare să le ofere dragoste şi protecţie. Oribil.
"Mai degraba as suporta in preajma mea un homosexual decat un pedofil"
O spui de parcă homosexualitatea ar fi ceva negativ şi comparabil cu pedofilia.
Cu partea asta nu sunt de acord. Nu e fair-play.
În rest, unii nu se pot numi "părinţi" şi trebuie decăzuţi din drepturi părinteşti, iar unii şi lipsiţi de libertate.
Sper doar să nu li se reproşeze şi copiilor de către unii că s-au îmbrăcat provocator şi deci au făcut o invitaţie la viol.
Pentru mine cei care atacă victima, căutând scuze agresorilor, sunt aproape la fel de vinovaţi ca şi agresorii.
Mai intai parintii acestor copii trebuie sa plateasca cu viata. Mama fetelor daca o pot numi asa, e inconstienta, nu stie sa-si creasca copiii, doar ii vrea. Normal ca neglijenta si lipsurile duc la implinirea acestui fapt. Poate tu intelegi ce e un homosexual de asta l-ai suporta, pentru un copil devine firesc si ii va lua exemplul. Mai bine fara aceste specii care pot dauna comportamentului uman. Acel batranel poate fi periculos doar pentru cei mici. Un pedofil nu poate actiona asa usor, interesele amandurora trebuie sa fie comune. Educatia nu mai exista, copilele sunt din ce in ce tot mai proaste si doritoare de placeri sexuale.
Chiar ma gandeam: erau imbracate provocator, parasutele naibii!
Nu voiam sa se inteleaga asta!
NU consider ca homoxexualitatea ar fi ceva negativ.Sunt destui oameni care si-au recunoscut oreintarea sexuala, si sunt bine vazuti bine in societate.Dar sunt destule minti inguste care ii condamna pentru asta, nu pentru ceea ce fac ei in societate
Am inteles ca chiar acea,, mama'''' isi trmitea fetitele acolo pentru cinci lei sau cateva bomboane.Si chiar daca nu ar asa cum poti sa nu stii de copilul tau unde este si e face.
De-a lungul istoriei au fost multe cazuri in care parinti sau rude trimiteau copii cu varste fragede pentru a se supune acestor atrocitati. Pentru bani! Tin sa repet. Pentru bani! Nici nu iti imaginezi faptele de care sunt capabili unii oameni pentru a obtine bani. Acest caz este un exemplu in opinia mea iar mosul asta avea si el cateva sute de lei de cheltuit. Eu mai degraba as suporta un criminal decat un pedofil. Ideea este ca la noi diferenta dintre cei instariti si cei saraci(si ma referla saracia aia care nu iti permite sa mananci) ii induce sa devina chiar mai ignoranti decat sunt. Si sunt persoanele neutre care raman asa pana la sfarsit. Intr-un sat se vede tot. Oare aia se gandeau ca le duce mereu pe fetele astea doua sa vada desene animate! Imi e scarba de rasa asta si sper ca in curand sa se faca ceva in legatura cu educatia copiilor din Romania. Eventual drepturi reduse pentru parinti aflati in imposibilitatea de a le oferi copiilor un trai decent.
Culmea coincidentei (sau nu), face ca exact azi, sa iau la cunostinta de cazul celor 7 animale salbatice (ca exista si domestice).
Acum, recunosc ca am o problema cu moldovenii, desi am incercat sa-mi reprim atitudinea rasista, n-am reusit. Am incercat sa fiu obiectiva, sa trec peste probleme pur personale, sa îi consider si pe ei oameni, la fel ca si ceilalti, n-am reusit!
In ultima vreme mi-a incolti o idee in minte, si anume, ca acea zona din nord-est a fost foarte afectata pe toate planurile, de accidentul de la Cernobâl
Probabil ca acelor oameni le lipsesc circumvolutiunile de pe creier, mai exact, au creierul plat, si prin urmare nu le functioneaza normal. Ca alta explicatie nu mai gasesc!
Nascuta si crescuta fiind in Bucuresti, nu am intalnit prea multi moldoveni, chiar daca Ceausescu impanzise capitala de ei, totusi, nu am intalnit personal prea multi.
Dar in ultimii cinci ani, de cand traiesc in strainatate, sunt realmente inconjurata de ei, si normal ca le-am facut o analiza a comportamentului- toti o apa si-un pamant!
Scandalagii, violenti, betivi, dar cu nasul pe sus.
Moldova a fost si este in continuare cea mai saraca zona a tarii, dar ca sa fii SARAC DE SUFLET, DE OMENIE, asta nu e o scuza pentru astfel de atrocitati.
Daca as avea o putere, i-as lua pe fiecare in parte, si pe care l-as prinde cu ocaua mica, l-as chinui ca pe vremea inchizitiei, caci puscaria ar fi o pedeapsa prea blanda pentru ei!