Cu cat barbatul sau femeia sunt mai in varsta, cu atat mai mare e riscul de a concepe copii handicapati. La femei asta se intampla mult mai rapid decat la barbati. Atentie: e doar un risc, nu garantie ca-ti ies handicapati.
Handicapatii rezulta din incesturi, nu din relatii normale la varste mai inaintate
Cica femeile devin mai putin fertile dupa 30 ani dar in ziua de azi exista atatea tratamente care te ajuta cu chestia asta incat poti lejer si la 40 ani sa faci copii. La barbati acelasi lucru.
Dpdv social, financiar si altele, pe la 30 ani e ok pentru ca se presupune ca ai un job stabil si ii poti oferi ceva acelui copil, se presupune ca ai si prieteni cu care sa socializati pentru ca un copil are nevoie sa fie inconjurat de oameni si alti copii la zile de nastere sau mai stiu eu ce. Se presupune ca ai o anumita maturitate pentru ca nu e de ajuns sa ii oferi mancare si haine, el necesita timp, rabdare, intelepciune din partea parintilor. Daca ii faci prea tarziu, din pacate bunicii nu se vor bucura prea mult de ei si nici copiii de bunici. Mai sunt si alte aspecte dar nu imi vin in minte acum