Va trebui sa soliciti anularea titlului executoriu de la ANAF. In motivare vei arata ca este acelasi debit, vei anexa hotararea de anulare si precis vei castiga.
Am fost la ANAF si mi s-a spus ca nu e valabila contestatia facuta la tribunal in care am cerut anularea titlului executoriu si a sumei. Mi s-a spus ca trebuia facuta la tribunal Contencios Administrativ... Acum ce sa fac?
Nu este problema ta ce sectie a Tribunalului a judecat contestatia ta. Parata trebuia sa atace acea hotarare pentru incalcarea competentei materiale, daca instanta nu a fost competenta.
In alta ordine de idei este adevarat ce a spus ANAF, contestatia ta trebuia judecata de sectia de contencios administrativ a tribunalului.
Te vei adresa Tribunalului din judetul tau, cu o actiune in contencios administrativ si vei solicita anularea. Aceasta actiune trebuie introdusa in maximum 6 luni de la data cand ANAF ti-a comunicat raspunsul, dar este bine sa o faci imediat. Daca nu te descurci angajeaza un avocat.
Va multumesc mult pentru raspuns, am sa fac asa cum mi-ati recomandat. Inca o intrebare, dumneavoastra credeti ca am sanse sa castig? De 4 ani ma tot chinui, si mi-am cam pierdut sperantele
Inca o intrebare. Am depus deja o contestatie La judecatorie importiva ANAF. Trebuie neaparat depusa si la Tribunal Contencios Administrativ?
Bineinteles ca ai sanse de castig, daca ai castigat de prima data.