Patriarhul a fost plecat in primele trei zile din tara la o conferinta internationala. A fost totusi PRIMUL CARE A TRANSMIS CONDOLEANTE FAMILIILOR si care s-a oferit sa suporte cheltuielile pentru serviciile funerare.
Papa Francisc i-a luat-o inainte, a transmis condoleante familiilor indurerate.
Dar de ce sa aduca "moaste vindecatoare"? De ce sa nu se roage lui Dumnezeu pentru acele victime? In Biblie scrie ca intre om si Dumnezeu exista un singur mijlocitor:Isus Hristos(1Timotei2:5) Nu am gasit nicaieri in Biblie ceva legat de moaste. Asta e doar o inselatorie si cred ca trebuie sa fim cu mare bagare de seama.
Http://www.facebook.com/ContradictiileBibliei/posts/1000232720039067
De ar crede vreun sutanist în puterea moaştelor, nu le-ar băga pe gât proştilor, ci, în primul rând, s-ar trata singur cu ele, dar burtoşii, când au probleme de sănătate, fug repede la spitale, preponderent cele din străinătate, cu tehnologii cât mai noi şi cu un personal competent: bine platit si educat (care nu îi ia cu rugăciuni, descântece şi "doamne ajută").
Ipocrizia pe faţă.
E ca şi bossul de la cealaltă sectă, care se plimbă în maşina blindată, da' chipurile este ocrotit de Dumnezeu.
Nici ei nu cred în vrăjelile, pe care le vând naivilor.
Chiar daca puterea sfintilor de a face minuni este atestata CHIAR ȘI ÎN VECHIUL TESTAMENT, aceasta nu este o reteta pe care sa o folosesti in defavoarea interventiei medicale.
Rugaciunea pentru vindecare este insa alternativa pe care o poti folosi IN PARALEL cu tratamentul recomandat de medic.
(Referitor la moaste: "Apoi a murit Elisei şi l-au îngropat, iar în anul următor au intrat în ţară cete de moabiţi. Dar iată, odată când îngropau un mort, s-a întâmplat ca cei ce-l îngropau să vadă una din aceste cete şi speriindu-se au aruncat mortul în mormântul lui Elisei. Căzând acela S-A ATINS DE OASELE LUI ELISEI ȘI A ÎNVIAT şi s-a sculat pe picioarele sale" ( IV.Regi13,20-22). )
LisaJulie întreabă: