| sabin89 a întrebat:

Între Georgescu și Terheș care vi se pare mai inteligent?

12 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ambii sunt de trimis la psihiatru. Nici nu imi bat capul care e care. Ambii sunt niste nenorociti care manipuleaza naivii bazat pe fobii.

| gabicoo a răspuns:

Șoșo. Ea e cea mai tare laughing

| gabicoo a răspuns:

Ai greșit formularea. Trebuia să întrebi care este cel mai sandilău dintre cei doi? Iar răspunsul ar fi fost: Cel care a vorbit cu extratereștrii.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Totuși lui Terheș i-a ieșit treaba cu contestația de la CCR.

| RAY a răspuns (pentru gabicoo):

Candidatul a cărui cerere a fost respinsă de CCR

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/......es-3024907

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

| RAY a răspuns (pentru gabicoo):

Am gresit

| RAY a răspuns:

Tocmai ce le am incurcat si eu, deci cerea lui Terheș a fost acceptata cum a afirmat gabicoo

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pisica mea

| minrest a răspuns:

Mi se se pare ca sunt inteligenti amandoi. Cel mai inteligent dintre ei mi se pare Calin Georgescu. Modul in care a preluat in ideologia lui toate teoriile conspirationiste si toate pseudostiintele, fara sa se lase intimidat de faptul ca se contrazic intre ele, precum si modul in care isi face propaganda, folosind doar tehnicile care ii pot aduce castiguri majore, renuntand la atatea alte mijloace politice, modul in care si-a pregatit partidul POT care a inscris 170 de candidati, care vor beneficia de succesul lui si il vor sustine din Camere, fara sa se adreseza partidului o data macar, arata o inteligenta ridicata. Daca planul ii reuseste, Antonescu, Dej si Ceausescu o sa para diletanti fara talent pe langa el. Multi oameni politici reusesc sa atinga cateva obiective care le dau unele avantaje, dar e un obiectiv care e farte rar atins: sa iti surprinzi adversarul.

Bula
| Bula a răspuns:

Nu i-am facut test de inteligenta la nici unul.

| NLS a răspuns (pentru minrest):

Paradoxul e ca e foarte inteligent si foarte dus cu pluta (pe alte planuri), concomitent.

| StrongHeart a răspuns:

Amandoi sunt inteligenti. Doar ca unul e cat se poate de suspect, isi calculeaza fiecare cuvant si manipuleaza ca un lup in blana de oaie, pe cand celalalt e destul de transparent si spune ce gandeste fara retineri.