| DanaDaniela2222 a întrebat:

Iubitul meu a devenit violent si azi m-a batut doar ca am apucat sa fug pentru ca am scapat dupa ce i-am dat un picior şi nu stiu cum am reuşit sa îl împing.Pot paţi ceva daca el merege la poliţie? Pentru ca l-am împins şi am reusit sa îi dau un picior sa scap sa nu ma mai bată

17 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Ăăă, pentru faptul ca te-ai apărat, nu.
Însă el poate păți dacă îl denunți și ai și dovezi cum că te maltratează.(Certificat medico-legal, spre exemplu)

| MistarGoGu a răspuns:

Dacă sunt martori care au auzit scandalul sau îl știu ca om violent pot merge sa depună mărturie *( dacă au curajul firește )!
Depui și tu plângere contra lui și dacă ai pe corp urme de la violente fizice trecute poți merge sa scoți certificat medico-legal și sa ceri ordin de protecție provizoriu!
De ce ai mai stat cu el nu pot pricepe?

| MistarGoGu a răspuns:

Culmea TUPEULUI! EL este violent și tot el sa te acuze ca te-ai aparat și ai lovit cu piciorul! Ce bestii incaltate în tara asta Doamneeee!

| Anali a răspuns:

Nu știu cum te simți, sper ca bine. Cred ca este mai bine să-i faci tu o plângere, nu accepta violenta, nu este normal, deloc, nimeni nu are nici un drept sa te rănească. Nu accepta altfel de comportament dacă a început și tu treci peste o sa fie din ce în ce mai rău. Ai grija de tine!

| Mindfulness a răspuns (pentru MistarGoGu):

De genul asta de băieți sunt atrase fetele laughing

| Madaxo97 a răspuns:

Nu pățești nimic, stai liniștită, spui că te-ai apărat doar, ce trebuie tu să faci e să mergi să îl reclami neapărat pentru violență, nu să aștepți să te reclame el primul.

| MistarGoGu a răspuns (pentru Mindfulness):

Combinația fatala! Autorități buimace și obtuze și lipsa de educație! În orice tara sănătoasă la cap pana și ridicatul tonului se poate considera abuz psihologic sau hartuire! Nu mai vorbesc de țipat sau jignit partenerul *( fie logodnic, prieten sau soț-soție)!

Evul mediu. ce sa mai!
Și când te gândești că unele femei susțin că România e gradina Domnului! De aia pe strada oricând o poți păți de la golani, și crimele sunt ordinea zilei, in general produse de la droage.
Am văzut și la mine in oraș fete cu băieți de genul asta, pe cei educați îi bagă în friend zone, ii consideră plictisitori.

| Cinic a răspuns (pentru Anali):

Trebuia sa ii dea un picior in cwaie! Auzi, sa mai faca si reclamatie ca vezi domne' ca l-am lovit. Genul asta de barbati sunt cei mai infecti, nu inteleg cum dracul accepta unele femei sa stea cu ei.

| Anali a răspuns (pentru Cinic):

Da trebuia. Nu știu cum acceptă și de ceee? Clar nu este o placere. Pana la violenta bănuiesc ca sunt niște semne și îți poți da seama ca ești cumva in pericol, un om care nu-și stăpânește furia are o problema. Violenta nu face parte din iubire?

| Lubeniță38900 a răspuns:

E legitimă apărare tu nu pățești nimic

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce nu mergi tu prima la poliție?

8 din 10 mame din orașe mici sau mediul rural își " sfătuiesc " fetele încă din adolescenta : Ia mama unul CU BANI sa te întrețină sa nu muncești ca mine vânzătoare la birt în sat sau la Penny!
Și exemplare de tip Codin Maticiuc sau Irinel Columbeanu NU stau înșirați pe toate gardurile!
Cu bani mai sunt și cocalari, cămătari sau interlopi! Bafta lor

Ai mare dreptate! Și cică suntem o țară creștină sad

Când sistemul public de educație produce palmasi și corporaTristi iar cheful de educație profesionala este SUB PAMANT... unica varianta vitrina de la Amsterdam, live -uri pe Tiktok sau zbenguiala în chilotei roșii pe OFans!

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui să faci ceva să te desparți de el.

| Xjcjxjck a răspuns:

Este legitima apărare, tu nu ai ce păți, în schimb el da