Du te sef la scoala
trebuia sa duci si tu niste cereri (sau o cafea de aia scumpa)la diriga ca sa iti mai motiveze din ele dar oricum nu i problema grava. doar media la purtare s-ar putea sa aiba de suferit( la fiecare 20 de absente se scade un punct la purtare ). Deci acum normal ar fi sa ai 7 la purtare.
Sigur intri in bac si promovezi. si baga niste ashwagandha ( te ajuta cu anxietatea si cu atacurile de panica).
DU TE LA SCOALĂ MIHĂIȚĂ!
Am fost invatatoare timp de 30 de ani si nu se ramane repetent la mai mult de 150 de absente, deci esti bine, nu ramai repetent, dar nu intri in bac. Sanatate numai bine
La mine in clasa a-8-a nu imi motivează diriginta absentele decât cu scutire și un punct se scade la purtare la 20 de absențe
Din câte știu eu, la 20 de absente pe modul ți se scade media la purtare. Având în vedere că tu ai 70, aia ar veni media 7. Daca ai sub media 6 la purtare nu poti să susțin BAC-ul. Totuși, spune-i dirigintei/dirigintelui tău să te mai ajute la unele motivări să ajungi la 50 căci o să te afectele la media anuală.
De obicei la 20 de absențe ți se scade un punct și nu poți avea media la purtare mai mica de 6! Dar nu discuți cu nimeni sa îți dea o scutire sa îți motiveze absențele
Mihai473736 întreabă: