anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La politie, cand se uita peste un nume in sistem, arata toate informatiile despre un individ? Gen loc de munca, acte depuse la fisc :gen declaratii de venit etc?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Maxim afla daca ai sau nu cazier.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Daca ai dreptate este ok, s-ar putea sa am probleme cu politia (un membru a familiei a fost reclamatla politie) eu poate o sa fiu chemat ca martor, Iar domiciliul meu este in ceata, am 1 domiciliu in acte dar mai stau in inca 3 locuinte laughing 1 din ele este inchiriat, dar fara notariat, ci numa din ala la care se depune un formular la fisc
Insa nu am facut flotant acolo, ca practic stau numa periodic acolo

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Politia poate descoperi toate datele despre tine, incepand cu datele de identitate, domiciliu, daca lucrezi sau nu, informatii de la fisc, etc, depinde pentru ce fac cercetarile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ioandelasal):

Nu sunt cercetat, poate o sa ajung ca martor sau de acolo sa se mai complice... asa pot sa se uite si peste informatiile mele, asa in general daca am cazier. sau alte reclamatii. si sa nu faca legatura ca eu am un contract de inchiriere

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca esti ascultat numai ca martor nu ii intereseaza situatia ta, doar numele si prenumele si domiciliul, pentru a sti pe cine si unde sa citeze.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ioandelasal):

In prima faza nu sunt acuzat de nici un fel, un membru a familiei este acuzat (tot de cineva din familie) dar este posibil sa apara complicatii. si sa fiu si eu tras la raspundere pentru neglijenta in familie (adica sa fi avut mai mult grija de cineva din familie dar f complicat) si subiectiva problema