Permisul il poti obtine doar daca faci plangere contraventionala la judecatorie, in maximum 15 zile de la data procesului-verbal de contraventie si plangere iti este admisa.
Dupa ce faci plangerea poti solicita restituirea permisului.
Asta știu, dar dacă nu au dovezi mi l restituie si amenda o plătește el ca eu nu o plătesc
Amenda se anuleaza, nu o mai plateste nimeni... daca castigi
Daca p.-v.c. este anulat nu mai plateste nimeni amenda.
Are dreptate useruld e deasupra. faci contestatie, ii dai in judecata si in 2-3 luni ajungi cu cazul in tribunal. daca au si inregistrare, atunci pierzi si platetsi si cheltuielile de judecata.
Vad ca tu ai avut un accident cu mort acum 2 ani, deci, probleme cu cedatul prioritatii pietonilor, ai mai avut si in trecut, iar asta nu va da bine la nici o judecata.
Chestia îi că nu a fost vina mea aici.
Eram trecut de trecere cand a călcat ăla.
La accident nu a fost vorba de prioritate
Am castigat procesul
Nu mori o luna fara permis. Te complici prea mult, dar daca te consideri nevinovat fa contestatie. Dar daca nu ai nici tu dovezi...
Lucrez ca sofer )
Oricum dureaza mult pana faci contestatie. Daca iti era luat pe 3 luni mai ziceam. Dar faci cum crezi
Hai să ți explic, dacă mă duc mâine și depun contestația îmi dă permisul tot mâine, si la finalizarea cercetărilor dacă sunt gasit vinovat mi-l suspenda pentru 1 luna.
Nu-ti da nimeni maine permisul imediat cum ai depus contestatia!
Nu prea cred dar incearca
Ba da. Am mai avut o contestație pentru viteze m-a prins radarul cu 103 si mi-au luat permisul. După 5 zile am facut contestație m-am dus și mi-am luat permisul până la finalizarea cercetărilor. A durat 10 luni după care mi l-au luat că aveau filmare. Dar cand faci contestație ți-l dă înapoi la finalizare procesului dacă ești vinovat ti l suspenda.