| Anonimul35 a întrebat:

Ma stresează ceva foarte tare iar cei de pe TPU nu au ajutat cu nimic in afara de răspunsuri negative, sunt clasa a 9 și vreau sa schimb profilul de la anul dar nu știu dacă se Ia dupa media de la evaluare sau generalasad ma sperie mult dacă e cea generala

9 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Ti se cere foaia matricola unde apare si media din 5-8 + cea din clasa a noua.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ramai la acelasi liceu?
Va conta si media din cls a 9-a, care trebuie sa fie peste ultima medie de la profilul respectiv.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dupa cl. a IX-a se ia in considerare media de promovare a clasei, aceasta trebuie sa fie cel putin egala cu a ultimului promovat din clasa de transfer.

| Anonimul35 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Da rămân la acelasi liceu, deci contează ambele medii?

| Anonimul35 explică (pentru siriusblack98):

Se face o medie sau?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Anonimul35):

Acum am vazut din celelalte raspunsuri ale tale ca ramai in acelasi liceu. Atunci e mult mai simplu. Nu ti se mai cere foaia matricola pentru ca o au deja. Pur si simplu o sa dai doar niste diferente, nu prea conteaza nici media din clasa a 9-a, aia conta doar la schimbarea liceului deoarece mediile de intrare difera de la un liceu la altul dar la profilele din cadrul aceluiasi liceu, media de intrare este aceeasi. Iti dau si exemplu ca sa intelegi mai bine:
Daca Andrei se transfera la liceul Bolintineanu iar liceul respectiv are media de intrare 7 (e doar un exemplu, nu stiu exact cu cat se intra) iar liceul are doar mate-info si filologie (real si uman), atunci media de intrare 7 este atat pentru mate-info cat si pentru filologie. Doar ca Andrei daca se transfera de la un profil la celalalt, o sa dea niste diferente (teste) la materiile de baza ori pe care nu le face la celalalt profil (sau poate le face dar la un nivel mai scazut ex: mate m3 si mate m1).

Mulțumesc foarte mult! eu sunt la profil de stiinte ale naturi(clasa a 9) și vreau la filo, deci practic sa înțeleg e ca nu contează media generala? și doar diferențele care se dau în vara?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Anonimul35):

In principiu da, ai inteles bine.

Mersi foarte mult, m-am sperit pentru ca am media generala mult mai mica ca în ani precedențilaughing