Lasconi are un partid in spate care o sustine, Nicusor din pacate nu. Sper totusi sa se de la o parte Lasconi si sa il lase pe Nicusor.
Precum pana acum s demonstrat, Nicușor Dan are atribute și calități manageriale/administrative superioare ale multor altor candidati, dar ar fi un talent complet irosit pe funcția de marioneta a natiunii. Mai bun ar fi ca și prim-ministru tipul, unde luarea de decizii e o treaba serioasa. Dar slabe șanse sa apară vreodată în poziția asta, șacalii de la putere au deja jocul făcut, asa ca îmi rămâne doar sa sper ca va fi ales în funcția,, suprema'', unde nu vad altul mai potrivit.
Cheers
Daca ambii candideaza nu cred ca exista vreo sansa ca unul sa castige, probabil nici macar nu se vor califica in turul doi.
Nici eu nu cred ca are sanse vreo unul din astia doi. Mai ales ca Lasconi si-a datarama pe fata cu balciul pe care il face acum. Toata lumea o critica pentru atitudine.
Nu au nici o sansa! Castiga Georgescu.
Personajul in cauza imi pare o capcana ambulanta, dar cei care ne conduc s-au bagat singuri in ea cand au anulat alegerile din decembrie.
Ambii vor candida - niciunul dintre ei nu va intra în turul doi. Nicușor Dan va lua mai multe voturi decât Lasconi.
Ambii vor strica țara oricum.
Lasconi va introduce lgbtq mai rau în tara, si de nicusor nici nu mai zic
Cineva trebuie totusi sa intre in turul doi, din afara polului pseudosuveranist. Aceala care va intra, va beneficia de frontul republican s va iesi presedinte. Pe Crin il vor vota votantii PSD si PNL care sunt de acord cu alianta acestor doua partide, nu cred ca va lua mai mult de 8%. Pe Lasconi o voteaza o parte din votantii USR, ia ceva mai mult decat Crin. Cred ca favorit e Nicusor, si ca va fi presedinte.