Că în timp ce era primar mai avea şi alte activităţi, care, chipurile, nu se pupă cu funcţia de primar ("avea şi calitatea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor S. C. Apă Canal SA Sibiu").
"Pe 25 septembrie 2013, adică fix cu un an în urmă, Curtea de Apel Bucureşti a invalidat raportul ANI. Adica judecătorii au spus că Iohannis nu a încălcat legea şi că interpretarea ANI este eronată. ANI a contestat decizia la Curtea Supremă."
Copilării, nimic serios.
Nu e cazul să ne îngrijorăm.
Cand era primar mai avea si alte activitati, care chipurile nu se pupa cu functia de primar la Sibiu, daca Klaus Iohannis va fi declarat incomptabil, iar alegeri pentru un nou presedinte se vor repeta la anul.
E acuzat poate de incapabilitatea de a santaja, fura, mintii si trusă, ca vechea putere, doar e neamt pur...
Salut, mie mi-e foarte frica de faptul ca vor incerca sa il dea jos , tu crezi ca vom avea norocul de a ramane cu el presedinte?
Nu îmi fac griji deloc în această privinţă.
Sper doar să aibă o securitate bună şi să poarte o vestă antiglonţ, că de la psd-işti şi fanatici disperaţi ne putem aştepta la orice.
Buna
Pai...1)Si-a andut copiii
2)Este copia lui basescu
3)Acum ca este el presedinte base nu mai intra in puscarie.
4)E neamt...Adica totusi...Cum suna:Romania tara condusa de presedintele germann?
5)E de alta religie....Asta nu conteaza asa mult.
Continui?
Nu a vandut copii
Nu este copia lui Basescu
El este roman-german nu german
Tu ce are cu Klaus Iohannis? El e destul de serios si de treaba.
1) Dovezi?
2) Irelevant
3)De unde stii asta? E cumva DNA condus de Iohannis? Nu, deci?
4)Carol a fost neamt pur si a condus Romania
5)Da, ai dreptate e irelevant.
Acum sa te intreb pe tine, astea pot constitui o acuzatie in fata unei instante? Care instanta judecatoareasca ti-ar lua aceste afirmatii in serios?
Nu am nimic cu el...dar totusi ne facem de ras cu un presedinte care nu stie saa vorbeasca romaneste...
Acum nu mai este nimic serios. Spaga, mafie, etc.
Da, era mai bun incultul care se balbaie fara fituici.