Nu mai e nevoie de declaratie decat daca parasesti localitatea.
In localitate trebuie doar sa posti masca in spatii inchise.
Este nevoie daca parasesti localitatea.Altfel primesti o amenda cuprinsa intre 500 si 2500 de lei. Abuzurile continua in Romania.
Nu ne crede, chiar suntem. Vezi ce s-a intamplat in weekend.
Nu știu de ce generalizezi. Eu n-am ieșit decât pentru strictul necesar.
Evident ca sunt mulți tâmpiți, dar nici nu poți obliga lumea sa stea izolata în casa la nesfârșit.
Orban e un fel de Rowan Atkinson varianta low-budget.
Si ce ai propune? Sa se faca legi doar pentru cei care se stie ca nu le respecta sau cum?
Izolarea in casa a luat sfarsit de 3 zile, ai voie sa te plimbi pe unde vrei respectand niste reguli destul de simple. Nu vad problema...
A, nu e nimic de propus. Conducerea e exemplară, multe țări ar putea sa ne ia ca reper.
Ok, deci dulcele stil clasic, nu ne place aia, nu se place ailalta, sa se faca, nu stiu cum, nu am idee, nu ma intereseaza, sa faca altii pentru mine
Nu înțelegi ideea. E o execrabila guvernare, cel puțin de la căderea comunismului încoace.
La nebunie. Parca mi s-a făcut dor de Dancila. Ea a prevestit distanțarea socială în urma cu un an, respectiv 20-20.
Pai si atunci ce nu ti a placut la Orban? ca te a tinut in casa si a vrut afara? ca s-a luat aceleasi masuri ca in alte 200 state? ca am avut probleme cu aprovizionare spitalelor? te asteptai la altceva?
Nu intru în polemica, dar ei se agață de acest virus pentru a se arăta pe ei ca mari salvatori. În fine, abia aștept ca țara sa răsufle cândva ușurată, chiar și pentru un moment.
Orice politician face asta cand poate profita de situatie. asta nu inseamna ca masurile luate nu au fost cat de cat decente
gabriel2004o întreabă:
GicaGigekGica întreabă: