Cea din 2017 este destul de schimbata fata de cea din 2011, avand in vedere ca au intervenit destule modificari in legislatia rutiera din 2011 pana in prezent.
N-ai nevoie neaparat de carti, important este sa studiezi OUG 195/2002, rep. in 2006, Regulamentul de aplicare din 2006 si Ordinul MAI nr.268/2010, toate cu modificarile si completarile ulterioare, le gasesti actualizate la zi pe drpciv.ro, site-ul oficial al Directiei de permise. Tot pe acest site poti face si chestionare.
Nu,invata bine decretu si apuca-te de chestionare.
Sper ca faci si legislatie, te ajuta sa intelegi mai bine.
Faci chestionare pana cand vei face mereu 24-25 de puncte, apoi poti sa dai sala!
Indicatoarele rutiere cred ca ai putea sa le inveti doar. Se schimba legile de 2-3 ori pe an, dar din 2011 cate s-au schimbat. Oricum, cand mergi la legislatie ar trebui sa va dea o carte actuala.
Nu te chinui sa inveti legislatia. Din punctul meu de vedere (sau cel putin asa am procedat eu) descarca-ti pe telefon chestionare drpciv cu intrebari sau fa-ti cont pe site-ul drpciv pentru o luna. Sunt 1000 si putin de intrebari si daca le lucrezi e mai ok decat sa iti bati capul cu legislatia care e greoaie si multa
Acum faci cum vrei. Asta a fost sfatul meu. Eu in acest mod mi-am luat sala cu 25/26 si nici nu am pus mana pe cartea de legislatie.
Legislatia din Romania se schimba in fiecare zi mama lucreaza in domeniu si asta mi-a raspuns cand am intrebat
efspactsy întreabă: