Esti cam in urma prietene. Klaus Iohannis a fost numit oficial presedintele Romaniei in urma cu 3 saptamani. Dosarul acela a fost o inventie si a fost sters.
Uite cate petreceri o dat de cand o venit, iar eu am votat cu Ponta.
Petreceri tot mandatul o sa dea
Ma lasa odata cu Ponta.Nu il suport pe ala care minte de 1000 de ori
Prefer mai bine pe Klaus.
Normal ca preferi acela care are 6 case din profesia de profesor de fizica, apropo ca sa intelegi e imposibil, chiar daca nu are copii, tu iti dau seama ca un salariu de profesor e injor de 1500-2000 lei pe luna, asta e foarte putin, daca iti poti cumpara o casa nu 6. Nu te crede asa destept ca nu stii ce a facut Ponta, pun pariu ca te uiti la b1 tv sau nu stiu daca te uiti la ceva macar.
Petreceri... lol.
Lasa ca era mai bun Ponta, ca el e usa de biserica
Daca s-a descurcat bravo lui, si eu daca eram primar 10 ani in Sibiu imi luam 10 case nu 6 sa imi arat puterea. Iohannis nu si-a luat casele din meseria de profesor a fost primar 10 ani, Ponta are multe case dar nu le declara de frica.
Fals! Nici nu ai fost informat bine, dl.Iohannis mai are procesul pe data de 21 Ianuarie 2015 in caz de incompatibilitate! Ulterior nu s-a prezemntat la tribunal, pentru ca a avut o intalnire importanta la nivel inalt cu secretarul de stat american, cu doamna Nuland!