| LisaJulie a întrebat:

Nu am nimic cu cei care ies mâine pe 12 ianuarie la protest dar totuși simt ca nu este în regula ceva! De 35 de ani nu au protestat ca s-au inchis fabricile, uzinele, ca s-au tăiat pădurile sau ca s-a distrus învățământul și ies acum pentru un om pe care majoritatea abia dacă îl cunosc și pentru niște partide care nu au fost niciodată la putere și totuși lumea e convinsa ca ei sunt salvarea! Oare unde au fost ei 35 de ani și de ce nu au votat,, alți oameni " pana acum?

47 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Pentru că au fost păcăliți de pseudo-influcenceri care au fost plătiți de el, care le-au băgat pe gât că el este salvarea noastră, dar în realitate eu am învățat că ce pare de multe ori frumos, nu se îndeplinește neapărat. Eu nu vreau să se închidă neapărat Tik Tok-ul, ci ca acel content să fie moderat.

| darrio2007 a răspuns:

Pentru că a fost altceva decat la alte alegeri. Nu trebuia sa fie asa. Reiese clar că au fost fraudate ca să iasă cine ar trebui.
Stai sa vezi ce va fi la alegerile de anul ăsta.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Ies de data asta pentru ca au furat alegerile prea "pe fata". Daca iesea una dintre PSD sau PNL, nu anulau alegerile.Nu sustin nici un partid dar... nu este democratie ceea ce se intampla aici

| darrio2007 a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Corect!

| Cipi1212 a răspuns:

Ei sunt comuniști.

| Dismally a răspuns:

Nu ieseau nici acum oamenii dar au fost scosi, pe 10 i-a chemat Georgescu la proteste si au fost vreo 3 - 4 mii de oameni, pe 12 ii vor scoate cei de la AUR, simpatizantii partidului in general, ei spun ca vor fi cateva zeci de mii. Nu stiu daca vor fi zeci de mii dar vor fi mai multi pentru ca s-au organizat, ii aduc din tara cu autobuze, e mai usor sa ajunga la Bucuresti.

| gabicoo a răspuns:

Asta arată faptul că am ajuns la cel mai jos nivel posibil.

| Cinic a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Nici eu nu il halesc pe kremlinescu, dar ai perfecta dreptate in ce ai scris.

| LisaJulie explică (pentru Dismally):

L-am întrebat ieri pe un om din centrul Bucureștiului ca aveam treaba pe acolo,, Domnule de ce ați venit? Îmi puteți spune ceva despre Călin Georgescu, partidul POT sau Anamaria Gavrila? Nu, nu știu cine sunt, am pus stampila pe la întâmplare " Ce anume sa mai spui?

| LisaJulie explică (pentru IL0VEDINER0):

Din punctul meu de vedere nu se schimba nimic cu acest protest! Și de ce protestează duminica când la CCR nu prea e nimeni și Palatul Parlamentului este semi-gol

| LisaJulie explică (pentru Cipi1212):

La cine te referi?

| LisaJulie explică (pentru darrio2007):

Susții ca de data asta vor face în asa fel încât sa iasă cine vor ei?

| Holiday a răspuns:

"De 35 de ani nu au protestat ca s-au inchis fabricile, uzinele..."

De fapt, trebuiau inchise, sau vandute mult mai multe, inca de la inceputul anilor `90.

"ca s-au tăiat pădurile"

Problema padurilor din Romania e hotia romanului, nicidecum taierile autorizate pentru piata interna, sau externa.

"Oare unde au fost ei 35 de ani și de ce nu au votat,, alți oameni " pana acum?"

Sunt o gramada care pierd la pacanele, iar solutia lor e sa se mute la alt aparat, poate ala le va oferi castiguri.

"Nu am nimic cu cei care ies mâine pe 12 ianuarie la protest"

Ar trebui sa ai. Imbecilitatea unora ne poate afecta pe toti. Culmea e ca, in cazul in care Romania o va lua in directia care vor astia, primii si cel mai grav afectati vor fi chiar ei. Intotdeauna cand sunt probleme economice, sociale, politice, etc, prostimea e afectata prima si cel mai grav. Oricum, protestul de maine e un fel de recensamant al analfabetilor fuctional din Romania.hee hee

| Holiday a răspuns (pentru LisaJulie):

"...sa iasă cine vor ei?"

Cine sunt "ei"?

| Holiday a răspuns:

"În prezent este vorba să ne salvăm țara, de la dezastru si mai putin de Calin Georgescu."

De fapt, dezastrul cel mai mare pentru Romania ar fi exact asta. Sa ajunga la putere mizerii de tipul lui Georgescu.
Oricum, sa vrei sa schimbi ceva care nu merge bine, cu ceva total dezastruos, cum sunt jegurile astea asa zis suveraniste, e prostie in forma pura.
Protestul de maine va fi un fel de recensamant al analfabetilor functional.

| Seba2013 a răspuns:

Política nu este despre presedinti ci despre tine si mine. Cand tu si eu ajungem puternici va aparea un presedinte care ne va convinge ca cu el ne va merge mai bine. Insa nu poate garanta ca el lupta pentru mine si tine pentru ca ei au copiii lor pusi la putere care daca omul normal creste se vor sterge liniile politicienilor. Atunci ei sunt facuti ca sa fure argumentul si numele poporului il transforma in intr-o clasa privilegiata. De aceea este periculos sa lasi pe cineva sa vorbeasca la modul universal. El trebuie sa vorbeasca particul si concret nu universal. Cand incep sa vorbeasca universal pe tine ca subiect particular te elimina si schimba un fapt particular pentru un fapt común. Faptul acela común te va scoate pe tine din joc. Spirala Tacerii spune ca tu iti vei adapta comportamentul la un idealism abstract fara consistenta. Eu traiesc cu simturile empirice nu cu o ratiune universala. Universalul politic spune ca individul trebuie sa se sacrifice pentru societate. De aceea acel universal trebuie tait si construit un concept mai la mijloc. Nici individul nici societatea. Indivizii nu traies in societati ci in grupuri. Gruparile sunt naturale pe cand societatile artificiale. Un Rege este un om pe cand societatea lor contruite pe Curti, Parlamente si etc., sunt entitati care nu vorbesc natural. Nici nu te poti apropia de Curtile lor Supreme.

Astazi exista meseria de manipulator. Brad Pit este un actor pus de un director ca sa joace un rol. Astazi exista mai multi manipulatori care isi joaca rolul decat oameni normali. Treaba este ca astia au crescut mult in societate. Stiu sa controleze masele. Merg la sediu sa le dea masti. Isi pun masca si costumul Cat mai aproape de realitate si pe dinauntru lupi. Deci lupul isi pune masca de oaie. Isi nu au masti doar de oi. Ei si-au facut multe feluri de masti. De exemplu l-am vazut pe unu ca si-a facut masca de MC Donald. Se imbraca in masca de Mc Donald insa el este lup. Isi pun masca de MC Donald pentru a aplica tehnici de manipulare si militare. Au obiective strategice. Asemenea securisti sunt pe val in ziua de astazi. Nu mai credeti toti activistii ca ei tot timpul au fost integrati in sistem. Noi prima data trebuie se le micsoram valul. Acuma SA iesi in strada inseamna sa le faci jocul.

| LisaJulie explică (pentru Holiday):

Nu trebuie sa uram niște oameni doar pentru ca ies la proteste și sa îi facem în toate felurile! Eu nu am nimic cu ei dar îmi pare rău pentru ei deoarece ei ies pentru niște oameni cărora nu le pasa de ei, Georgescu și Simion au plecat din țară exact înaintea protestului! Cum sa mergi după fente din astea?

| LisaJulie explică:

Dacă vei ieși mâine la protest îmi pare rău să îți spun dar vei ieși degeaba! Organizatorii au plecat deja din țară și oricum mâine va fi duminica, nimeni nu va fi la lucru

| LisaJulie explică (pentru Seba2013):

Partidele care au organizat acest protest nici nu cred ca vor fi mâine acolo, organizatorii au plecat din țară, totuși oamenii merg după fenta

Nu e vorba de a-i uri, dar nici nu trebuie mangaiati pe crestet. Simion e in tara. Sosoaca si Georgescu sunt plecati.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu iese nimeni mâine dim convingere. Ies că sunt aduși mai ales că e vorba de membri de partid aur care vin că asta le e meseria. Și Georgică vrea sa fure voturile de la CG care clar nu va mai avea voie să candideze... Asta daca se mai întoarce în țară

Pe de altă parte proteste au fost mereu în țară. Au protestat medici, au protestat agricultori, au protestat profesori... Cele mai mari proteste din Ro au fost pentru justiție... Ai uitat 2016-2017?

Pai asta ziceam, cum sa mergi după fenta și sa ieși la un protest când organizatorii cel mai probabil nu vor fi acolo

Ala de maine e organizat de haur.

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Nu are niciun rost sa protestezi în Piața Victoriei pentru decizia CCR! Dacă într-adevăr nu le convine sa meargă sa protesteze în fața CCR

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru LisaJulie):

Dar ce te deranjeaza atat de rau faptul ca protesteaza? Protesteaza reluarea alegerilor si decizia de suspendare a candidatului CG, daca alegerile continuă nu este obligatoriu sa iasa CG.
Este vorba in principal despre faptul ca oamenilor le este sters dreptul de vot.Cum am mai spus, daca iesea PSD sau PNL nu zicea nimeni nmc, dovada este faptul ca era vorba sa se reia doar prezidentialele, nu si parlamentarele

| LisaJulie explică (pentru IL0VEDINER0):

Pentru ca este după părerea mea o mare manipulare și inutila! Ăștia îi cheamă la protest când pleacă din țară, cu ce ajuta asta?

Faza cu închiderea fabricilor și uzinelor știu ca multe nu aduceau niciun profit dar majoritatea oamenilor din asta trăiau, de asta au plecat în străinătate

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu trebuie sa ajute la nimic.Este bine in sfarsit ca oamenii au tupeul sa isi ceara dreptul.Voi nu realizati dupa "Pandemia" asta cat de rau ne-au cumintit si prostit?
Romanul a avut de data asta tupeul sa voteze contra sistemului, iar sitemul fuge acum de responsabilitate. Sper doar ca Romanii vor reusii sa reziste.Ca despre faptul ca protesteaza in weekend, cand ai vrea si tu?
Oamenii au de mers la munca luni, pentru firmele din strainatate care au pus mana pe tara lor.
Totul datorita modului in care si alte dati au fost manipulati.Asa ca... mai rau de atat nu se poate

De fapt, au plecat in strainatate sa faca muncile nasoale si prost platite, pe care aia nu mai vor sa le faca, pentru ca nu au fost in stare sa se educe, sa se specializeze profesional, sa faca reconversie profesionala, etc. Era evident ca acele fabrici si uzine, fie trebuie vandute/date pentru a fi retehnologizate, restructurate, fie inchise. Nu aveau cum rezista in conditiile in care produceau scump si extrem de prost. Fara locuri de munca au ramas exact imbecilii care in anii `90 behaiau pe strazi "Nu ne vindem tara!" si au votat mizeria de FSN si pe Iliescu. Apoi l-au scos din palarie pe habaucul de Vadim, iar acum, urmasii lor incearca sa suie pe val jegurile astea asa zis suveraniste. Unii chiar isi merita soarta.

| Seba2013 a răspuns (pentru LisaJulie):

Trebuie sa nu reactionam la moment. Ei stiu bine sa falseze realitatea. Omul trebuie sa reactioneze doar in timp. Trebuie sa aiba fundamente solide pentru a desfasura ceva. Cei care fac astfel de lucruri sunt cei care nu au gandirea crítica. Reactioneaza la morov si la recompensa. Noi care avem capacitatea sa vedem de mai sus trebuie sa ii criticam pe cei care ridica morcovul nu pe cei care merg dupa morcov.

Si oricum nu cel care striga mai tare are dreptatea ci intelepciunea. Activistii astia se bazeaza pe umanism. Noi vrem sa vina cu studii nu cu gura. Fac apel doar la om insa noi vrem decizia intelepta nu opinia omului.

Patria exista in 1965. Pavel de la patrie a trecut la natiuni. Sa o dai tare cu patria ci nu cu nariunile inseamna ca vrei sa Il reductionezi pe Pavel. Pavel are atat patrie cat si natiuni. Noi trebuie sa folosim liga natiunilor. Trebuie eliminat numele si pus treminatii care termina cu ism. Trebuie sa trascedam limitele accéptate.

Iti spun eu tie ca daca nu creau liga natiunilor nu mai reuseau sa manipuleze lumea asa bine. Deci faptul ca o dau cu suveranismul este doar pretext. Ei acolo conspireaza la nivel mondial. Altfel le-ar cadea toata minciuna construita pana azi.