| LisaJulie a întrebat:

Nu am nimic cu cei care ies mâine pe 12 ianuarie la protest dar totuși simt ca nu este în regula ceva! De 35 de ani nu au protestat ca s-au inchis fabricile, uzinele, ca s-au tăiat pădurile sau ca s-a distrus învățământul și ies acum pentru un om pe care majoritatea abia dacă îl cunosc și pentru niște partide care nu au fost niciodată la putere și totuși lumea e convinsa ca ei sunt salvarea! Oare unde au fost ei 35 de ani și de ce nu au votat,, alți oameni " pana acum?

48 răspunsuri:
| LisaJulie explică (pentru IL0VEDINER0):

Eu vad numai oameni care își retrag copiii de la scoala pentru homeschooling spunând ca nu îi ajută cu nimic scoala românească, vad numai greve, proteste și romani pe strada la grătare și la munte! Romanul nu poate fi în niciun fel,, cumințit "! Noi suntem balcanici! Acesta este stilul nostru

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru LisaJulie):

Aa, serios.Si atunci cand nu ne lasau dupa ora 10 afara? Cand ne obligau sa ne vaccinam in conditii deplorabile si batjocoritoare? Sau acum ca vi se scumpesc toate alimentele?
Nu crezi ca este o varianta de a va "cumintii"?
Sau ca obligau copii la scoala sa faca teste de covid care nici macar nu puteau fi luate in serios?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai nu au protestat ieri in fata la ccr?
in fine, e irelevant, nu mai modifica nimeni deciziile ccr.
si oricum jumate din cei de acolo nici nu stiau de ce sunt acolo
ca sa fim seriosi, cine are timp de protest vineri la ora 12?

Pe mine și pe cunoscuții mei nu m-au obligat! Medicul de familie mi-a dat o foaie și care atesta ca nu îl puteau face! Toți cei care spun ca era obligatoriu nu știau ca mai era și varianta testării și a trecerii prin boala! Am o văzut o grămadă de oameni pe strada după 10 seara atunci, nu au fost opriți! Scumpirea este de la inflație și proasta guvernare dar președintele nu are puterea de a schimba asta, ci guvernul! Cu testele acelea se putea face cerere sa fie copilul online!

| Holiday a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

"Romanul a avut de data asta tupeul sa voteze contra sistemului"

Contra carui sistem?! Viermele de Georgescu a facut parte din "sistem" in doua guvernari.

"Oamenii au de mers la munca luni, pentru firmele din strainatate care au pus mana pe tara lor."

Ce bine era daca aveam de vreo 3-4 ori mai multe firme straine in Romania.

"Asa ca... mai rau de atat nu se poate"

De fapt, se poate mult mai rau. Iar una din caile prin care s-ar ajunge acolo, este exact ajungerea la putere a jegurilor astea asa zis suveraniste. Pe oriunde au ajuns imbecili de astia la putere, a urmat dezastrul.

| Robert2526 a răspuns (pentru Kufu95):

"Eu nu vreau să se închidă neapărat Tik Tok-ul, ci ca acel content să fie moderat."
Deci tu vrei ca cineva sa decida ce e bine sa apara acolo si ce nu?

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru Holiday):

"Ce bine era sa fie de vreo 3-4 ori mai multe firme straine in Romania"
Vezi ca tot de 3-4 ori iti platesti acum utilitatile mai scump. Lemnul, vandut in strainatate, curentul la fel, apa nu stiu exact cine se ocupa dar am auzit de "Aquabis" si nu cred ca este firma romaneasca.Eu nu am spus nicaier ca il sustin pe CG

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai daca nu il puteai face, logic ca nu erai obligat sa il faci.Cu varianta testarii nu faceai nimic. Si cu varianta trecerii prin boala ce faceai, mergeai la unul si iti luai limba in gura sperand ca iei covid ca sa stai 2-3 saptamani acasa izolat de lume?
"Am vazut o gramada de oameni dupa 10 seara atunci, nu au fost opriti" nu stiu ce fel de politie aveti voi in zona dar restrictiile asa spuneau.Plus ideea de a-ti luat temperatura paznicii din mall.Este cred cea mai mare prostie posibila.
Si inflatia putea sa nu creasca atat de mult daca sistemul nu vindea tot. Tara merge pe datorii in momentul actual.

De fapt, toate de care spui sunt mai ieftine ca in majoritatea tarilor europene.
Despre "lemne", nici nu are rost sa vorbim. Problema padurilor din Romania nu sunt exporturile, ci hotia romanului. Nu exportam nici 5% din cat fura romanii.
De ce ti-ar da tie curent mai ieftin, in loc sa-l vanda la pretul de pe burse?! Oricum, prelungirea atat de mult a plafonarii pretului energiei electrice si gazelor pentru consumatorii casnici e o mare imbecilitate. Adica OK, era, sa zicem, necesara acum doi ani, dar dupa 6 luni trebuia anulata. Chiar nu mai era cazul de ea.

"apa nu stiu exact cine se ocupa"

Care apa?

"Eu nu am spus nicaier ca il sustin pe CG"

CG, Sosoaca, Simion, mai nou Ponta, dar si altii asemeni lor, sunt aceeasi mizerie. Tot ce am spus nu se aplica doar votantilor lui CG, ci si ai altor specimene asemanatoare.

"Nu exportam nici 5% din cat fura romanii"
Exportati ce fura romanii, stai linistit ca eu stau in strainatate si stiu unde va ajung lemnele.Acel 5% e pe cale legala.De apa, ma refeream la cea de la robinet

"Exportati ce fura romanii, stai linistit ca eu stau in strainatate"

Tu esti din ala plecat de foame din Romania, sa faca muncile nasoale pe care aia din vest nu le mai fac, pentru ca au educatia si/sau pregatirea profesionala necesare pentru a face munci mai usoare si mai bine platite.laughing
Oricum, trebuie sa fii complet imbecil sa-i musti de fund exact pe aia care te-au scos din foame.
Ce se fura nu ajunge la export, ci le ard, sau le prelucreaza romanii "la negru".

Referitor la "apa de la robinet", sunt o gramada de furnizori, in functie de zona, oras, etc. Oricum, marea majoritate sunt companii de stat. Nu ca ar fi neaparat bine, dar asta e situatia de fapt.

Dragule, sunt plecata de la varsta de 5 ani din Romania pentru ca tata si-a deschis un bussines destul de mare in strainatate, pe care il detin eu acum.In legatura cu lemnul, sa stii ca vi-l trimit inapoi sub forma de mobila, promit.

Si-a deschis pe dracu`. Dar oricum, nu e chiar exclus sa lucrati intr-o fabrica de mobila. Au si aia nevoie de cineva sa dea cu matura. Iar faptul ca taica-tu, si nu tu, a plecat de foame din Romania, e total irelevant. Principiul e acelasi.

Si patroano, vezi ca e "business", nu "bussines". laughing Toti analfabetii voteaza suveranisti, stim.

Nici nu merg la vot, spre bucuria ta.Si nu prea e nevoie sa dau cu matura ca am aspirator.Si cu bussines, am zis sa fie 3s, apoi nu a mai contat

| Kufu95 a răspuns (pentru Robert2526):

Da, cineva care să nu mai lase contentul toxic acolo.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Aha deci pana la urma la mizeria de protest aur te duci? hahaha si ce mai minteai zilele trecute

| goguPatent a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Da cine te a obligat sa te vaccinezi?

Daca tu esti in strainatate, ai fost probabil obligata de tara unde ai fost, nu de Romania