Dar tu numai lucrezi ca maseuză? Ca parca lucrai la un salon? Te ai mutat? Acum lucrezi la birou?
Nu, iar noua firmă nu o interesează ce ai făcut la cealaltă. Dacă te-ai transferat de la una la alta, ceri să sosești la noul serviciu cu câteva zile întârziere și îți iei astfel zilele de concediu de la vechea firmă. Concediu înseamnă să îți dea zile libere și să plătească și bani de concediu pe ele. De ce și-ar transfera pe cap noua firmă pe capul ei, obligații pe care vechea firmă le are față de tine. Termini cu vechea firmă, stai în concediu cât vrei iar când începi munca cu noua firmă nu mai ai treabă cu concediul vechi de la cealaltă.
Noua firma nu are nici o obligatie fata de tine pentru activitatea desfasurata la vechea firma si tu nici un drept la concediu fata de noua firma, asa ca nu se pot transfera zilele de concediu. Ori ti le acorda si le faci inainte de a incepe lucrul la noua firma ori ti le plateste vechea firma fara a le face.
Nu mi-am gasit loc de munca ca tehnician maseur (nu maseuza!) dar in timpul liber ofer servicii de masaj la domiciliul meu.