| Sawarekh a întrebat:

Nu vreau sa radeti. Se poate afla cumva, ce etnie esti tu? Chiar daca in buletin ai cetatenie Romana?

Am dubii ca am fost infiat, foarte multe persoane ma intreaba daca sunt turc, arab,etc. Nasul si parul meu sunt diferite de restul familiei si mi se mai pare ceva ciudat la mine, sunt singurul din familie care simpatizeaza mult muzica in araba,turca, ebraica, etc.

7 răspunsuri:
| Anonimu7041 a răspuns:

Din ce știu exista teste de ADN câre arata de unde ne vin strămoșii.
Poți sa te fi născut în București, dar stra stra stra bunicii sa fie unguri spre exemplu, dar asta ar însemna că nu ai origini mari din Ungaria.
Cauta pe net și o sa vezi despre ce vorbesc.

| Yuoia a răspuns:

Tu faci confuzie intre cetatenie, etnie si nationalitate, dar ti se pare ca ai fi infiat. Crezi ca te-au adus parintii din Palestina?
Si chiar asa sa fie, apreciaza-i pe cei care fac efortul sa te cresca, nu pe cei care te-au facut din greseala si te-au abandonat rapid pentru ca ii incurcai.
La mine in familie, din 2 in 2 generatii cineva are ochi albastri. Dar asta nu inseamna ca este venit de pe alte meleaguri. Unele trasaturi se transmit mai rar.

| sierra1 a răspuns:

"Se poate afla cumva, ce etnie esti tu? "

mamă-ta iți poate spune SIGUR cum e cu geneza in cazul tău. Intreab-o... pe bume

| Vântulalb a răspuns:

Am vrut sa fiu decent. Dar la asa intrebare si presupuneri... poate tatal e altul decat cel din buletin. Cum zice si Sierra, daca stii ce e genetica.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da ce treaba are cetatenia cu etnia?

| doctorandus a răspuns:

MyHeritage.

| Sawarekh explică (pentru suntserios):

Lamureste ma tu, poate esti mai cult happy