anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O cunoştinţă de-a mea a luat carnetul pe şpagă şi vreau să-l torn. Unde trebuie mers si cum ar trebui să procedez?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cred ca te mananca in... dos.Esti invidios? Bine ca s-a descurcat.Va ajunge si el in primul pom ca altii care l-au luat asa.Pacat ar fi ca mor si nevinovati.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Exact, nu mai bine lasa un criminal pe sosele? cand o sa intri unu din asta cu carnet luat pe spaga in tine la fel ai sa gandesti?

| Wehrmacht a răspuns:

La politie.Dar aia nu sunt profesorii de la scoala care sa creada pe oricine fara dovezi.

| flavius01 a răspuns:

Cred ca la politie. Mie mi se pare ca face foarte bine omul, de ce sa trecem cu vederea peste astfel de chestii? Doar ca sa nu fim "paraciosi"? E mai important sa fii just sau sa nu fii paracios? Sa-si ia carnetul pe bune si gata, nu va mai avea probleme. Vina nu e a celui care spune, e a lui ca a actionat gresit. Foarte bine!

| Cristi94de a răspuns:

Daca ai dovezi, poti sa te duci la politie, dar cum politia din Romania nu are nici`o treaba, stai linistit si nu te mai complica.

| IuliaWd a răspuns:

Daca ai dovezi te duci la politie

| eDyTutza123 a răspuns:

Da poti sa te duci la politie dar totusi nu cred ca ar trebui sa te bagi in treaba rudei talewinking sau daca vrei sa fi asa paracios du-te rolling on the floor))). Glumesc, fa ce e mai corect, fa ce crezi. Bafta

| qElena a răspuns:

La poliție, însă trebuie să ai dovezi clare. Eu zic să nu te bagi în asta!

Fundițăă? :**

| Lifar a răspuns:

Cine defăimează pe prietenul absent, cine nu-l apără atunci când îl învinuieşte cineva, cine umblă după hohotele de râs ale oamenilor şi după reputaţia de om de spirit, cine e capabil să născocească ce nu există, cine nu poate să tacă ceea ce i s-a încredinţat: acela-i un NIMENI, de acela să te fereşti.

citat de Horaţiu