Nu neaparat declaratie pe proprie raspundere. Poti folosi si adeverinta de la serviciu.
Dar daca nu ai nici una din astea doua, primesti amenda.
Interesant de aflat e cum dracului poate iesi persoana juridica pe strada...
Https://www.123formbuilder.com/......m-5353551/
Ești tras la răspundere dacă nu îți generezi o astfel de declarație.
Amendă 50 lei. Adică 500, dar îți fac reducere dacă o plătești în 15 zile .
Tehbica aplicarii amenzilor. Se tine cont si de posibilitatea infestarii.
Nu iti ia nimeni declaratia, ce-ti veni? Doar se uita la ea, iar cei care stiu sa citeasca, posibil sa si verifice daca ce scrie acolo corespunde cu locul unde esti si cu ce scrie in buletin.
Daca nu o ia, ce rost mai are sa o fac? Pare putin fantezist. Adica daca folosesti gura sau hartia nu se echivaleaza? Ca nici una din ele nu se retine, ramane la purtator.
Se explica doar daca cel care face verificarea sta prost cu auzul sau daca nu am voie sa vorbesc ca sa nu imprastii agentul patogen cand deschid gura.
E cam tampenie, intr-adevar, mai ales ca am vazut ca pe noul model nu mai apare nici perioada deplasarii. Ca asa macar trebuia sa treci acolo niste perioade rezonabile pentru activitatile pe care mentionai ca le faci. Dar asa, iti faci una si te plimbi toata ziua.
Probabil ca in felul asta numarul iesirilor va fi mai mic, din cauza ca pentru unii va fi greu de scris declaratia, plus ca trebuie sa faca rost si de hartie si de instrument de scris
anonim_4396 întreabă:
RromAn întreabă:
Feyenooord666666 întreabă: