| DaciaRomania a întrebat:

O să fie mai bine sau nu pentru Europa cu Trump președinte in USA, oare?

20 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Era bine daca Trump era presedintele Europei.winking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vad ce ar putea fi bine pentru europa cu un presedinte american care e mai prieten cu rusii decat cu noi

| DaciaRomania explică (pentru wildthing):

Crezi serios?

| 1onur a răspuns:

Trump joacă la multe capete! Se bagă peste tot! Nu ezită nicio oportunitate!

Trump este cel mai bun prieten al lui Putin, este și declarată relație dintre America și ruși că sănt prietenii! De atâtea ori au fost împreună văzuți amândoi!

El este un oportunist o dă bine cu toți să nu aibă probleme cu nimeni nici cu Europa nici cu ruși nu vrea să se pună rău cu nimeni Trump! Fiindcă are interesele lui!

| 1onur a răspuns:

Europa deja este pachet! Germania vrea să închidă granițele de tot și toți refugiați săi trimită înapoi pe toți! Germania a legalizat, drogurile de orice fel, Viena la fel, Austria, numai drogați, refugiați musulmanii care nu muncesc și fac numai probleme grave în Europa! Tot felul de revolte și scandale au loc i centrul în Viena une am eu locul meu de muncă și locuiesc de atâta ani plecat și stiu foarte foarte bine care este situația în toată Europa! O să fi mult mai gravă, da nu mai bine! Pentru Europa!

| 1onur a răspuns (pentru wildthing):

Având în vedere la cum este el, da se avea bine cu toți, dar nu cred să-l fi votat careva! Sau atât de mulți, ..Doar la el în America se votează, astfel...

| MihaitzaItza a răspuns (pentru 1onur):

Si totusi ca un mare patriot ce esti inca stai acolo

Maiiales acum Americani l-au numit din nou euro pe Trumplaughing)

ia scos din "greva foamei"laughing) pe toți "șomeri" fără "locurile de muncă" de pe platforma de tictok doar pentru 8 ore!

Și eu care moream de bucurielaughing) că gata cu ăștia toți la muncă! ia salvat Trump pe toți tictokeri)))

| wildthing a răspuns (pentru DaciaRomania):

Da. Europa a luat-o razna. E condusa de psihopati.

De ăia nu mai zic boss fabricile și locurile de muncă cele mai multe ei le conduc toate!

| wildthing a răspuns (pentru 1onur):

Oricum vorbim despre un scenariu ipotetic, pentru ca UE e cu totul altceva decat USA.

Nu mai este mare diferență să ști frate,

între America și Europa! Poate politic! Da și acolo sănt multe manevre și măgari mult mai complicate și la alte nivele!

Și Americani sănt invadați de musulmanii, ce este în America este la ora actuală și în Europa! drogați, copii minori cu arme la ei, câte și câte cazuri,...

| wildthing a răspuns (pentru 1onur):

La structura de organizare ma refeream.

| 1onur a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Munces! 8+ ore de luni până vineri! Ca toți oamenii cu responsabilități!

Nu stau nici pe ajutoare sociale nici pe alte venituri.

Nu sunt aicia să ies la distracție și cunoștințe prin alte locuri.

Bine frate! Acum mi-am dat seama.

Pai de ce nu muncesti in Ro? Asa ar face un patriot votant CG

| 1onur a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Ai dreptate.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca o sa fie mai bine dar sa speram, cel putin speranta moare ultima.

| romeo78 a răspuns:

Vom afla peste 4 ani, cât de bine sau rău a fost cu Trump.
Oricum, nici data trecută nu ne-a pus de la umbră, la soare.
Oricum, Europa e într-o cădere liberă, fărâmițată politic, ideologic, extremismul de orice fel zburdă, liberalismul privind imigranții a condus la adevărate drame.

Da ce ai cu musulmanii?
si Spania si Italia sunt invadate cu ortodocsi si nu se plang

Întrebări similare