| LisaJulie a întrebat:

Oare Elena Lasconi chiar vrea sa facă guvern cu PSD, PNL și UDMR sau a spus acest lucru ca să aibă susținerea șefilor de partid?

27 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cand nu ai de ales ce sa faci? bine ca romani nu au acordat 50% din voturi unor gunoaie umane care ar impune nazismul in Romania, impotriva acestor minzeri umane trebuie facute aliante si cu ciolanu, cei care stau in ue voteaza impotriva ue foarte inteligent

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Nu are de ales.

| MistarGoGu a răspuns (pentru RAY):

Este ULTIMUL lor tren *( PSD & haita )! Dacă nici acum NU vor face curățenie și reforme SERIOASE îți garantez ca la următoarele alegeri *( dacă se vor mai organiza... CINE STIE? ) PSD & haita abia dacă vor trece împreună de 20 %!
Au primit ultimul AVERTISMENT din partea unui popor SATUL de nepotisme și combinații politice la licitațiile cu statul!

| RAY a răspuns (pentru MistarGoGu):

Eu inteleg ca multi sau saturat de clasa politica dar a vota facismul nu este o alegere

Dacă interlopii, babele pupatoare de moaște sau boschetarii ISI FACEAU partid lumea VOTA!
Nu vezi ca știa în ultimele 6 luni de mandat dau în transpirații cu asfaltări, canalizări și pomana electorala?
3 ani jumate ii doare în C#R de toată lumea abia ii zărești prin birouri în teritoriu toți stau la chefuri și jmenuri la Bucale!

Atunci sa lase mai moale cu Hoția și nepotismul ordinar și sa faca TREABA PE BUNE nu mascarada în ultimele 6 luni de mandat sa " ia ochii " fraierilor ca au turnat 5 km de asfalt!

| gabicoo a răspuns (pentru RAY):

Mai degrabă "ruscism" - adică: o combinație între neoimperialismul rusesc reprezentat de conceptul numit "lumea rusă (ruskii mir)" și fascismul clasic - asta ne servește Georgescu.

| gabicoo a răspuns:

Îl va face. E genul de om care își ține cuvântul dat. Nu se pune problema sa nu respecte înțelegerea. Problema noastră este: "Ce guvern vom avea în caz că iese președinte sandilăul de Georgescu. Va arunca țara în haos.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti se pare ca exista orice alta varianta?
Sunt un sustinator al USR de cand era Nicusor Dan acolo.
Niciodata nu am crezut ca eu ca sustinator infocat as vedea o alianta USR - PSD.
Zilele astea nu vad alta solutie.
Ba chiar si o alianta doar psd-pnl-udmr mi se pare salvatore fata de optiuni.

| mODIN a răspuns:

Dintr-un punct mi se pare că întreg jocul acesta politic a încetat să fie între interese de un fel si interese de alt fel si a devenit o lupta efectivă între bine și rău. Își vor regla toate partidele astea conturile între ele odată ce e garantata siguranța țării, in primul rand.

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Pai ei au mai făcut o alianță PNL-USR-UDMR în 2020 chiar dacă și atunci a câștigat PSD alegerile!

| LisaJulie explică (pentru CracanelTrasPrintrunInel):

Nu va rezista nici măcar un an! E imposibil sa reziste toate aceste 4 partide care pana acum se certau între ele! Intr-un an maxim vor fi iar alegeri anticipate

| LisaJulie explică (pentru MistarGoGu):

Acest guvern nu va rezista mai mult de un an! E imposibil sa se înțeleagă aceste 4 partide când se ciodaneau între ele pana acum

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns (pentru LisaJulie):

6 luni le dau, nici nu conteaza, important e sa nu iasa Georgescu, cu restul ne descurcam

| Holiday a răspuns:

Alianta pentru alegerile prezidentiale e una, guvernul e alta. Exista si varianta ca unul dintre partidele PNL, sau USR, sa ramana in opozitie, dar sa sustina de acolo un guvern format de celelalte.

| Holiday a răspuns (pentru LisaJulie):

Pana la crearea guvernului, la momentul asta cel mai important e izolarea imbecililor suveranisti si implicit sustinerea Elenei Lasconi in turul doi. Daca e eliminata mizeria de Georgescu, lucrurile devin mult mai simple ulterior.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai atunci aveau majoritate pnl-usr-udmr. Acum nu au impreuna nici 40%

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ajunge presedinte este obligata sa accepte un asemenea guvern, indiferent care ar fi intentia reala, cu rezultatele actuale de la parlamentare nu se poate forma un alt guvern, care sa obtina investitura in Parlament.

| MistarGoGu a răspuns (pentru LisaJulie):

Rezista! Când este vorba de rupt carnea de pe ciolane! Dinți buni sa aibă!

| Mosotti a răspuns:

Da, vrea sa faca coalitie cu aia ca sa nu aiba extremistii sanse sa faca ceva acolo, din astia gen Georgescu si Sosoaca, ambii au slavit legionarii, iar asta a spus tot.
Sigur ca nici ei nu prea or sa face mai nimic pentru noi, dar nu este raul ce mai rau totusi.

Sa ne intre in cap, poate unii stiti poate unii nu, extremistii de dreapta (ca sunt si de stanga adica comunistii, dar aia nu au cum sa scoata capul) sunt nazistii, deci viziunea lui Hitler si acolitii lui, plus viziunea legionarilor, legionarii sunt si ei de viziune (doctrina) tot nazista, rasista, criminala.

E ce mai urata doctrina dintre cele existente, de aia a fost interzis tot ce tine de asta si in Germania si in alte parti, nu puteai nici in gluma sa faci salutul nazist sau sa te imbraci asa, ca te arestau.
Doctrina inseamna ce ai in cap si ce vrei sa faci ca si conducere, principiile ce le ai.

Eu am avut o scurta amicitie cu unul din asta, l-am cunoscut pe net in 2003, si ne-am intalnit ca era din orasul meu, eu aveam 25 ani jumate, el avea 19.
Bon... dupa f scurt timp a recunoscut ca e nazist, eu vedeam ca e vanat la ochi, dar se batuse cu rromii! Nu imi parea rau ca le-a dat-o la rromi, dar problema e ca el se lua de ei fara ca ei sa ii faca ceva, doar ca erau rromi.

Sa vedeti ce rau era, ce atitudine avea, cu mine era in ordine, dar mi-am dat seama si m-am indepartat diplomat. Ca odata l-am rugat sa vin la eu sa testez ceva la calc si zice "da, accept", asa cu un ton din ala...
Asa sunt tot extremistii de dreapta pentru ca daca nu esti asa, nu te regasesti acolo si nu te mai numesti asa.
Nu exista lup sa nu manance oi, ca daca nu mananca oi n-ar mai fi lup, ar fi capra.

| Mosotti a răspuns (pentru gabicoo):

Daca iese Georgescu suntam in evu mediu! Sare Euro in sus, acum au tinut cursul pe loc ca-s alegeri, dar nu pot tine la infinit, nu mai primim bani de la banci acolo unde e nevoie, imprumuturi, etc, pensii de unde platim, salarii si altele, investitorii vor pleca poate, si asa mai departe.
Asta este si rezultatul celorlalti care nu au dezvoltat tara si depinde de imprumuturi 90 %.

Si asa va arata tara cum e ea cu adevarat ca nivel.
Va fi dezastru. Parlamentul poate sa-l suspende, dar apoi se face referendum si se intreaba oamenii daca sa plece sau nu, daca oamenii zic nu, nu pica. Daca oamenii zic sa plece, pleaca si nu mai e presedinte, solutii mai sunt.

Eu am inteles, ne-am saturat de astia care de 35 ani n-au facut nimic (USR sa vad ca ar face, am o mica speranta cu el), si au votat de fapt doar contra lor si nu cu asta de fapt, dar ei nu stiu ca mereu se poate si mai rau decat este.

Asa a fost si in 33, tot asa, lumea satula de ceilalti au votat pe Hitler (alias Georgescu), si ce a iesit?

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Cam mda, e rau cu aia de au fost, dar mai rau cu extremistii de dreapta.
Din pacate istoria se repeta, cand e saracie si lumea nu mai are incredere in clasa politica actuala, apar extremele in peisaj, cea stanga si cea dreapta, cum stanga nu scoate capu ca nu e finantata, ramane cea dreapta, si lumea cade in capcana alora, voteaza pe aia, si dupa aia nu s-au prins ca au votat raul ce era x 10.

Si asa e si in UE, tot asa partidele extremiste iau amploare, tot estul Germaniei au votat cu AFD adica extremismul de dreapta adica nazismul.
Ca si acolo merge treaba din ce in ce mai rau fara revenire.
Uite-te in istorie anii 20 si pana in 33 cum a fost si ce a fost, cum a venit Hitler sus, si ai sa vezi asemanari fata de acum.

Dar oamenii nu au placere pentru istorie ca sa invete din ea, sti istorie sti prezentul si viitorul.

Asa cum unii ukrainieni slavesc pe Stephan Bandera un mare nazist de al lor din WW2, are statuie in Kiev.

| Cipi1212 a răspuns:

Vrea, pentru că are nevoie de un guvern pro-european și pro-NATO.

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

Tu unde ai prefera sa trăiești Intr un regim de extremă dreapta sau stânga?

| Teodore000 a răspuns:

Sunt sigur că asta e singura opțiune.
Sau dacă chistigă Georgescu devine Sosoaca presedinte

| confiturix a răspuns:

Eu cred ca e sinceră chiar și aici, pare să aibă niște răspunsuri și niște lucruri de zis care aleargă după o corectitudine prea de tot si chiar oarbă (printre care si împotriva ei înseși). Dar tot cred ca ea ramâne cea mai bună obțiune de pe buletinul de vot.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Sincer, extrema stanga daca as avea de ales doar intre ele doua pentru ca:

Stanga daca ne uitam in istorie a mai facut ceva pentru om:

Locuinte la pret accesibil oricarui om al muncii, invartamant fara taxa, sistem medical fara taxa, parcuri, distanta intre blocuri decenta, nu ca acum de ai si 1 m intre geamul vecinului de la blocul vecin, locuinte facute teapan sa reziste la cutremur pentru ca nu se facea doar pentru profit ca acum.
Nu vb de dictatura anilor 80 cand era jale, ma refer la sistem, ca pana in 80 erau de toate, asta mi-au spus-o parintii si bunicii, nu din auzite, citite.

Pe cand ca sistem extrema dreapta nu face nimic bun, doar rasism, crime, razboi, sclavie, rautate, inumanism, adica are doar rele, ca asta le e doctrina. Doctrina stangii este sa fie omul de rand bine. Ca a fost bine sau nu aplicat, asta e alta.

Deci ti-am si argumentat, si poti sa verifici ce am spus, intreaba oamenii ce au trait si pana in anii 80 sa vezi. Eu am poze din 1965 in zona unde se facusera blocuri pentru oameni.
Nu ca in afara de 80 % sunt pe chirie la smecheri si maresc aia chiria cand vor, ca nu iti permiti sa iei o locuinta nici la bloc.
Si aia cu "cutii de chibrit", pe langa ca erau camere okey, blocurile din Germania de vest sunt la fel! Am fost in ele, aceiasi suprafata au, pana si casa scarii e clona ca la noi la blocurile cu 4 etaje, doar ca e ceva mai curat, deci au folosit acelasi proiect, tot fara lift si asa mai departe.
Du-te sa verifici si iti zic si orasul daca vrei.

Pai nu aveau cum sa-ti faca apartamente sa joci fotbal in ele, ca nu ti-ai fi permis sa le cumperi, deci a fost gandita treaba.
Nu ca nu puteau sa faca. Eu sunf extrem de multumit cu ap meu, camerele imi ajung.
Si la vile sa stii, la multe camerele afara de living, sunt cam pe acolo sa stii, ca suprafata.
Nu au vrut sa faca doar ap lux sa fie accesibile doar pentru aia cu bani multi.

Si de aia le-a facut asa si la nemti, ca smecherii de au blocuri sa inchirieze rentabil apartamentele si la cat mai multi.