anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare mai sunt șanse, cât de mici, că o să putem intra în Spațiul Schengen de anul viitor?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da, sanse minime sunt, dar nu ne garanteaza nimeni intrarea.

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca sunt sanse destul de mari, ca sa nu spun ca este sigur.

| Drimmero a răspuns:

Daca kurwele austriece nu vor mai inventa alte criterii si motive iar UE ne va sprijini atunci vom intra. Tot ni s-au cautat motive de-a lungul anilor sa nu aderam, insa Romaniei i s-a facut o mare nedreptate, de data asta a fost jaf la drum mare, dar asa se intampla cand au drept de veto toti lingaii lui putin. Sa le multumiti rusofililor de austrieci atunci cand vreti sa iesiti din tara si va veti lovi de niste timpi de asteptare de necrezut.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cât de mici da, dar prea mici. Deci nu intrăm.

| Kaonashii a răspuns:

Foarte mici

| Danny28 a răspuns:

Nu. 0% sanse datorita austriecilor. Vor mai baga motive tampite.

| Frank51 a răspuns:

Șansele sunt de 100÷, dar nu neapărat de anul viitor.

| vodami92 a răspuns:

Eu nu imi doream neaparat intrarea in schengen! ca nu meritam! dar Bulgaria merita! e o mare diferenta intre Bulgaria si Romania!

| blackann a răspuns (pentru vodami92):

Bulgaria merita o *** rolling on the floor de unde sa atat? sunt sub noi mult.

| vodami92 a răspuns (pentru blackann):

Adica ce! are Romania conditii ca sa intre in schengen!? ma rog! gusturile nu se discuta!

| vodami92 a răspuns (pentru blackann):

Noi ar trebui sa facem altele! sa creem locuri de munca ca nu avem! sa facem strazi sau autostrazi! etc! si atunci putem intra in schengen! ca noi vrem conditii ca in afara! dar de unde! cine ni le da pe astea! nimeni! ca ne-am saturat sa ne tot uitam la altii! hai sa facem si noi ceva! cum spunea zicea si mihai viteazul! o viata avem dragi romani! desteptati-va romani! ca am dormit destul! noi nu stam bine nici cu educatia! copii care fac sex in toalete! fumeaza! sau fac twerking pe manele! pe bune! asta-i Romania pe care o vrem! jale mare! si asta-i doar un exemplu! dar de vina sunt si profesorii ca vor sa fie asa! in loc sa invete carte!