Eu zic ca da. Nu cunosc pe toti care candideaza ce nume au, dar daca ii spui pe aici, pot sa zic daca au sanse, sau nu.
Ce stiam de Sosoaca, tot de pe aici de al voi, de Ciolacu si mai era inca unu, tot asa nume de asta caricatura
Geoana, este un nume ok, deci are sanse.In schimb Sosoaca, Ciolacu si alte caricaturi de nume, hai sa fim seriosi, cine alege oameni cu asa nume in pozitii de astea.
Chiar daca oamenii nu sunt constienti, sau nu se uita la numele unei persoane, exista ceva in decizia omului dea vota, ceva neconstient, care ii spune nu vota pe Sosoaca, nu vota pe Ciolacu, astia is niste caricaturi de oamenii.
Asa se intampla, mai ales cand condidatii nu-s cunoscuti, ma refer sa fi facut ceva pentru oameni, bun, rau, deci sa fie votati doar pe baza de nume si ce reclama li se face.
Intervine ceva din noi, fara sa stim si nu votam, cei mai multi din noi nu votam Sososaca, pentru ca atunci cand auzi acest nume, te face sa treci mai departe la urmatorul candidat, care ups este, Ciolacu incepi deja sa zimbesti si sa gandesti, oare numai pacalici candideaza, nu mai sunt si altii mai seriosi.
Uite asa ajungi la Geoana, stai, spui in gandul tau Geoana, geaona, parca merge, hai sa pun stampila, sal votez pe asta, suna parca a nume nu caricatura.
Eu asa cred ca stau lucrurile. Acum ca nu-i nimeni bun, asta e alta poveste, dar nu ar fi ca persoana nu ar putea sa faca ceva, este pentru ca functia de presedinte este una onorifica, este ceva gen cum stam noi pe aici si discutam nu avem noi putere sa facem ceva pe aici, ca vine sefu care are TPU si ne da cu sutu
Cam asa e si presedintele in RO se plimba, apare pe la TV cu gura pana la urechi, sa va rada in nas cit de naivi sunteti ca lati votat, sa se plimbe, zice in gandul lui, ma dar tantalai mai is oile astea
Pt asta este presedintele in RO tablou, sa isi faca relatii, mai face poate si el ceva banuti ilegal, asta daca se pricepe, frara sa fie prins, cam despre asa ceva este vorba.
Nu ca ar ajuta, sau interesa pe careva ce face presedintele, este o batalie dusa doar de acei candidati pentru a arata si ei ca traiesc sa faca si ei nitica burta, ceva maruntei si ceva relatii, totul doar pentru interes personal.
Nui ascultati ce va spun, pentru ca ei nici nu stiu ce putere are un presedinte, sau ce ar putea ei face acolo, acum tot ce spun este doar reclama, iar cum voi sunteti la fel neinformati, credeti ca cine stie ce poate face un presedinte si de aia si votati, crezind ca ala poate schimba ceva, dar va amagiti singuri, nici nu vreti sa va informati, vreti sa fiti lasati sa visati in continuare.
Geoana nu merita nimic. A incercat sa isi spele pacatele dar nu a reusit. Din punctul meu de vedere mai rau a facut.
ciumpalaku întreabă: