Si crezi ca situatia unui stat de acum se poate compara cu un stat-oras din Grecia Antica?
Totul se reduce sa pui pe cineva.
De ce sa punem oameni trecuti prin mecanismul lor ci sa nu punem oameni reprezentativi de popor.
Daca noi cei de pe TPU vrem sa te punem pe tine. Stim unde stai, cum ai crescut si pana si ce comentarii dai.
Ce FORMALISM trebuie sa treci tu sa ajungi presedinte. Nu vrem trecerea lor, vrem sa alegem oameni care ies dintre noi nu cei care trec perin mecanismul lor.
Nu este adevarat, cel putin in democratiile moderne, unde exista o separare si oarecare egalitate intre cele 3 puteri - legislativa, administrativa si judecatoreasca.
Daca unul singur are toata puterea ne intoarcem in totalitarism, cum a fost Romania sub N. Ceausescu, vezi si situatiile de acum din Coreea de Nord, Rusia, etc.
Pai da si crezi ca daca schimbi Presedintele rezolvi ceva?
Plecam de la premisa ca presedintele actual iar o da in bara. Iar ii descopera astia murdaria.
Nu crezi ca acolo este cel mai mare musuroi de criminali? Crezi ca daca ii schimbi dupa 5 ani ai insanatosit parlamentul. Presedintii se bazeaza pe administratie si corporativism. Trebuie stres tot si pusi acolo oameni naturali. De ce ne mai trebuie figura administratorilui in societate. Ce face el mai exact? De fapt acolo sus ajung cei mai mari spioni si tradatori. Eu cunos firme unde esti angajat doar daca i-l dai in gat pe colegu si esti spion.
Acolo exista structuri de batrani care au pus mana pe putere. Isi schimba actorii dupa bunul plac. Cand le-am intrecut copiii pusi in administratie au activat toate puterile. Batranii se cred propietari peste tot. Cele 3 PUTERI sunt in mana lor. Polítia, Serviciile Secrete si tot sistemul le fac jocul. Totalitarismul i-l fac pe ascuns, i-am prins in flagrant. Unde stau eu le este frica de mine. Batraneii si Batranele conduc sistemul.
Pai si astazi nu traim sub Dictatura democraticilor? Astia sunt mai abstracti aia erau mai concreti. Ai auzit vreo data de Dictatura Abstracta? Aia se numesc statele democratice. Lucrurile se abstractizeaza de la naturalitate si prin artificialitate. Artificiul abstractizeaza lucrurile naturale. Creatiile omului sunt lucruri artificiale care ascund naturalul.
Batranele si Batranii au copii la serviciile secrete. Ii infiltrada peste tot pentru ca sunt totalitari. Iti stiu fiecare pas si te picteaza cum vor.
Eu as vrea sa facem presedinte prin altfel de selectare. Ii punem sa dea la tinta si sa vorbeasca mai putin. Cine loveste de mai multe ori iese presedinte.
LanguageMaster întreabă: