Nu inteleg cum perioada de proba este de 5 zile plus o luna, poate fi numai de 5 zile sau de o luna.
Daca perioada de proba a expirat (a fost numai de 5 zile) va trebui sa-ti dai demisia si sa lucrezi perioada de preaviz prevazuta in contract.
Daca a fost de o luna poti sa pleci fara nici un motiv si nu trebuie sa lucrezi perioada de preaviz.
Sunt obligati sa-ti plateasca toate zilele muncite, inclusiv perioada de proba.
Pe zilele de proba nu este obligat sa-ti dea bani.Fa socoteala cat mai ramane.Ori nu prea iti place munca? Sau era munca grea?
Nu ai nici o sansa, atata timp cat esti in proba nu sunt obligati sa iti dea nici macar 10 bani
Nu se respectau anumite drepturi pe care le aveam in contract exemplu: aveam 1 zii libera pe saptamana in loc de 2..pauza de masa nu primeam...si plus ca in alea 8 zile in care am stat sefa de magazin a avut tupeul sa imi zica ca va trebui sa imi opreasca nusht cat la salariu fiindca un drogat a avut tupeul sa fure din magazin iar eu nu am fost atent...
Sefa de magazin mi a spus ca ma va suna sa imi dea banii pe ce am muncit..acum nu stiu cat va fi... sper sa ma plateasca pe acele zile..mrs de raspuns.
Se pare totusi ca am fost chemat sa imi scriu demisia..si la sfarsit mi a spus ca ma va suna sa vin sa imi iau banii pe ce am muncit...
Sigur o sa te plateasca, este dreptul tau si obligatia lor.
anonim_4396 întreabă: