Un stat care a vândut totul, numai are nimic, are datorii de sute de miliarde de dolari, la ce naiba sa mai aibă parte de alegeri, in fine, nu am votat cu nimeni, in orice caz nea georgica spunea să nu stam in genunchi in fata UE și NATO ))))))))) dar cum sa stai? Nu știu dacă voi mai vota
Are un discurs bun e adevărat, îl bagă și pe Dumnezeu în discuție și familia tradițională și faza cu sa nu stam in genunchi in fata nato, UE, dar astea sunt vorbe goale atât
Cand o sa vada majoritatea prostimii ce au votat si ce au pus la conducerea tarii o sa planga, ca asa au facut si cu iohannis in urma cu 10 ani cand se bateau cu pumnii in piept pentru el, doar ca varianta actuala de azi e mult mai rea decat iohannis
Romanul e visător
Oare dacă chistigă el îi va băga pe cei ce nu formează familie tradițională în puscărie că dacă da atunci de ce nu fac cei ce pot un mesaj de promovare a domnei Lasconi.
Adică Andrei Ursu poate cânta dar nu poate spune câteva cuvinte despre " hai să facem să fie bine " chiar și când libertate lui și a partenerului lui e în pericol.
De ce nu fac și vedetele de la noi o campanie împotriva tuturor partidelor ce promovează familia tradițională.
Astea sunt exagerari aiurea
Viziune la conducerea tarii, despre ce conducre vorbesti? Ro nu este condusa de presedinte, nici macar adminsitrata nu-i, nici macar nu are vreo putere presedintele, asa ca despre ce desene animate vorbesti?
Sau bagi si tu chestiile astea din top, conducerea tarii, dar pana acum care presedinte roman ai vazut tu ca a condus ceva?
Este capabil sa faca ce? Ce a facut pana acum acest Georgescu? A avut firme de ceva, a arata ca ar fi capabil de ceva? Cum de spui ca este capabil si are viziune, doar pe baza vorbelor lui ticluite dinainte, si aratate voua ca vicdeo pe tik tok? Pe asta te bazezi tu, asta e toata baza ta, tik tok
Nu ma refer la acuzatii, eu vorbesc de ce stie acest personaj, de ceste capabil ce tu afirmi.
Uite aici expresii la el, probabil spuse fara sa le fi invatat dinainte.
Apa nu mai este apa si din cate am auzit, mai are si altele genul asta, adica cataclisme, cascadorii plinsului.
Omul na ajuns pe Luna, el stie sigur, dar nu poate sa explice, nu am intelege noi.
Covid, iar, el se pricepe si la micorbiologie, este afon daca observi el doar citeaza din conspirationisti, nimic nu-i de la el, el nuoi capabil sa poare o discutie in direct, cu subiecte asa ad hoc, nu-i capabil sa vina sa discute subiecte ce nu i se spune ca le-am discuta,.
Ekl pregateste toate de acasa, cu nevastasa, care este sfetnic aia ii sopteste daca el uita ceva, impreuna ticluesc acolo ce urmeaza sa zic in postarile lui, deci nu-i capabil sa poarte o discutie in direct si pe care sa no fi pregatit de acasa.
Tu in asta crezi, intr-un gargaragiu care nici de gargara nu-i bun? De ce nu ma alegi pe mine, i-as face praf pe toti in discutii nu conteaza ce domeniu, pe doivezi, pe stiute nu conspiratii nu nebuni de legat cum este acest individ.
Nu vezi ce fata are, mereu incruntat, mereu nervos, desi multi zic ca ar fi calm, e cam pe masa, are probleme psihice, iti garantez.
Este adevara ca nu stiu, dar cei care stiu, ar fi trebuiot sa ii invete, sa le explice, asa este normal ca oameni.
Eu nu stiu ce suflet, oare cum pot dormi astia care se folosesc de naivitatea celor slabi, celor neinformati, celor care nu pricep cuvinte mestesugite, cum pot aia dormi noaptea? Eu ma simt oribil sa mint pe cineva care ar avea incredere in mine, cum sa-l mint, sa ma folosesc de el fara ca el sa stie ce fac?
Este o chestie ce numai la oameni o poti vedea. Animalele care se spune ca nu au constiinta nu se comporta in halul asta. Anm ajuns mai rau ca animalele, dar ne credem superiori. Ne credem si ne falim cand mintim si inselam pe alt seman deal nostru, asta ne trage in jos, nu ne face mai superiori animalelor.
Despre cei din PSN, PNL se stie cit de slabi sunt, nici nu ies ei sa s e dea mari patrioti, acolo mai exista chestii hazli, cand ii vezi ce prosti sunt razi de ei.
Dar acest individ, eu il vad ca fiind plecatd e acasa, mereu turbat, incruntat, nervos, spune ca el daca ajunge face si drege, dar cum o sa faca ce spune, asta nu le mai zice votantilor, sau poporului cum se exprima el, ca poporul este partidul lui.
Daca poporul este partidul tau, atunci ai obligatia sa le explici, sa le arati ce poate si ce nu oate sa faca un presedinte, ai obligatia sa le spui adevarul.
El de ce minte partidul ala poporul, ce bate toba? Ii minte, acesti oameni se incred in el, is pun sperantele in el, in ce el spune ca o sa faca.
Dar el no sa faca absolut nimic, nu are cum, totul in RO duce catre Parlament, nu catre presedinte. Presedintele nici macar in relatii internationale nu are nici un rol.
Eu nu spun astea de la mine, spun ce scrie in constitutia RO, presedintele semneaza documente internatipnale, dar nu el le analizeaza, nu el face acele contracte sau parteneriate, toate sunt facute de ministerul de Externe, aia analizeaza, aia fat totul, apoi trimite presedintele sa semneze, el doar din din pix, o formalitate doar.
la fel de bine ar putea sa semneze ministru de externe, dar semneaza presedintele ca reprezentat al tari, e o emblema a tarii.
De asemenea presedintele daca face ceva, el trebuie sa consulte paprlamentul, sa-i dea aia aprobare pentru mai orice, cu alte cuvinte, el nu este sefu, el este un fel de turist prin conducerea tarii, mai toate trebuiesc aprobate de Parlamant, ala conduce tara de fapt si administrativ si legislativ.
Guvernul ministrii sunt numiti de parlament, presedintele numeste primul ministru, dar trebui sal aprobe Parlamentu, fara aprobare nu merge.
Ca urmare presedintele este un fel de muncitor al parlamentului, parlamentul este seful lui si nu invers.
Asa spune constitutia, de aia se si numeste sistem sau tara parlamentara, conduce parlamentul nu?
La fel tot aud RO are 3 puteri, nu stiu care is alea, dar cei care o spun habar nu au.
Guvernul care administreaza tara si Justitia sunt nimite de parlament sau presedinte care trebuie sa aiba acordul tot al parlamentului, deci toate drumuirl duc la Roma, adica la Parlament
Nul inteleg pe acest Gerogescu de ce minte votantii lui, de ce minte poporul, ii amageste, ca o sa-i ajute, o sa le dea tara inapoi? Cum daca el este la mina tilharilor, la mina parlamentului? De ce ma minti, oamenii astia nu tiau facut nimic, ba cum am zis siau pus sperantele in tine, iar tu ii minti, le spui povesti, le spui chestii care nici macar nu-ti intra tie in atributii, oamenii astia nu stiu, nu inteleg constitutia, dar au incredere in tine ca tu ii vei ajuta, ii vei sustine, numai minciuna si basme.
De ce Iohanis se plimba si n-a facut nimic? Tocmai de asta ca omu stie, nu poate sa faca nimic impotriva aprlamentului, asa ca cea spus sa ma plimb, sa ma folosesc macar de postul asta, altceva nu poate.
Degeaba tot zic unia, vai Iohanis n-a facut nimic, adica ce sa faca, daca el nu are putere?
Romanii asa este sunt neinformati, nu le explica nimeni asa pe intelesul lor, de aia cad prada sigura acestor sarlatani de politicieni, nu conteaza care este, toti asta fac, mint populatia.
A venit cineva vreodata sa arate, sa explice cum functioneaza sistemul asta parlamentar, sau sa le arate oamenilor sa le explice simplu ce poate si ce nu poate face un presedinte? Nimeni, niciodata, de ce? Nu se doreste ca populatuia sa stie, asta e tot, se vrea sa fie tinuti oamenii asa prosti, needucati, sa ramana asa, sa poata fi manevrati, asa cum se intampla acum.
A inceput o noua era, tilharia prin online si AI manipularea online, pentru ca toti oamenii stau acum pe internet, nu se mai uita nici dracu la tv, nu mai citeste nimeni carti, afise, toti stau pe telefoane, pe tablete, pe calculatoare, de aia pot fi foarte usor manipulati.
Este cam trist, dar asta e lumea, cei care gandesc nu se implica in politica, odata ca este destul de greu sa poti patrunde, apoi ca nu vor sa devina coorupti si ei, datorita asitemului.
Ai dreptate, dorm linistiti, nau ei treaba, lor sa le fie bine, in rest potopul.
Uite de aia eu nu votez pe nimeni odata ca nu sunt legile bune, apoi ca nu este sistemul bun. Daca ii votez le dau apa la moara, continui ce exista de fapt, nu schimbi nimic, mentii sistemul care este.
Care is oamenii care au moralitate, care sunt oameni buni? Nu o sa vezi asa ceva in politica, toti care merg acolo se duc cu un singur scop sa iti vada de propriile interese, nu is ei curiosi sa faca ceva penstru semenii lor.
Daca cineva din politica, spune ca el este acolo sa ajute semeni si tara, mint, mai bine nu zic nimic.
Mesajul asta este pentru utilizatorul KovcsB, nu-i pot scrie ca m-a blocat.
Omul asta a facut facultatea cum spui pe bune, dar tu ai facut vreo facultate vreodata?
Daca nu ai facut, uite iti spun din experienta, am avut colegi care nici nu stiau sa citeasca, sau citeau asa pe silabe iti dai seama, tu poti pricepe chestia asta?
Sa nu crezi ca toti cei care fac o facultate stiu ceva, multi habar nu au de nimic.
Faptul ca individul a facut facultate pe bune, nu arata nimic. A luat-o pe cine la rost? Ma tu esti copac, in primul rind Hillary este mai proasta ca Gerogescu, sau intilnit 2 idioti auzi ce mare inteligent acest Gerogescu, unu care nu-i capabil sa discute liber, care vine cu lectia invata de acasa, iar daca cumva adaugi ceva, sau il intrebi ceva neprogramat, care n-a fost in program, refuza sa discute, de ce oare? Ca este prea inteligent, sau de ce?
Eu nu zic sa o aleaga careva pe Vasilica, dar intre cineva care stii deja ca atit stie, ca atit poate, cineva care nu se bate cu pumnii in piept ca el este patriot, ca el va desfiinta, ca va scoate, ca el nu-i interesat de NATO, de UE, ca el nu-i curios de nimeni, ca partidul lui este poporu, ca pe el il va ajuta doar Dzeu ba esti copac?
Tu nu vezi ca asta e dus cu pluta, nu vezi ca habar nu are de nimic, incurca apa potabila cu apa distilata, pe cine ma sa ia asta la rost, daca el este afon la orice?
Tot ce spune sunt minciuni, si citeaza numai pe conspirationisti. Pune mina si citeste din constitutie ce poate face, sau nu poate face un presedinte si o sa vezi ce minciuni spune.
El este subordonat parlamentului, este subordant ministerului de externe, el nu ia nici o decizie singur, dar sa mai schibe ceva. Sa schimbi ceva trebuie sa dai legi, iar legile le da parlemantul. Daca el vrea sa propuna ceva, trebuie sa aprobe parlamentul. Daca el alege ceva, trebuie sa ia aprobare de la parlament, etc.
Presedintele nu are nici o putere, el este doar asa ca o emblema. Atunci de ce isi minte partidul lui, numit poporu? De ce nu le spune, fratilor daca ma votati, no sa pot sa fac mai nimic pentru voi ca nu tine de mine, postul meu este mai mult asa onorific, dar vreau sa fiu presedintele vostru ca asa va doriti voi.
Simplu, spui oamenilor care au incredere in tine adevarul, o sa fii apreciat mai mult decat daca ii minti, daca le spui povesti.
Referitor la o persoana care vindea capace de veceu ce spui, sau reclama, tu ce apreciezi, sau de ce spui ca e ceva de rau?
Acea persoana gindeste, a plecat de la a vinde capace de veceuri si sa ajunga presedinte arata ce? Arata ca este cineva, ca a muncit sa ajunga acolo.
Tu se pare nu aprecizei oamenii care muncesc, pareciezi pe cei care doau doar din gura.
Aceste Georgescu este inginer IF, a facut facultatea de imbunatatiri funciare, daca stii cei asta.
A lucrat undeva in domeniul asta, a facut ceva la nivel national sau regional in meseria asta? Domeniul lui este asta cu irigatii, cu amenajari in agricultura, cea facut el asa de wow, sa spui ca ar fi capabil?
Iti zic eu, na muncit o zi in meseria asta, sa stii si tu, el doar s-a bagat asa pe linga altii, un lingau, a carat diplomatele la cei mai sus ca el si asa a ajuns pe unde o lucrat ca si gargaragiu.
Tu daca ai fost om muncitor, ai plecat de jos, ai muncit om de serviciu, ai dat cu matura, apoi ai urcat mai sus si mai sus, eu pe tine te apreciez frate, tu ai aratat ca esti perseverent, esti om muncitor, tu esti capabil de ceva.
Deci trebuie sa o apreciezi pe Vasilica, ea a plecat de la vinzari de veceuri si uite unde a ajuns.
Iti este rusine ca ai da cu matura? De ce iti este rusine, ca ai face o munca cinstita?
Tu aprecizi pe astia cu vrajeala, care mint si inseala, care is smecheri si fac bani doar mintind si gudurinduse pe linga altii sa primeasca posturi de stat degeaba?
Asta este problema romanilor, le este rusine de locuri la munca de jos, cand aud, vai ala o muncit la dat cu matura, de ce sa iti fie rusine frate, ca ai muncit cinstit, ca in timp ai crescut?
Aveti o gandire foarte proasta, chiar de te superi tio spun, nu gandesti bine deloc.
Hai sa iti spun ceva. Directorul de la Coca Cola din America, nu stiu daca mai este tot ala acum. dar ceva ani in urma era director un turc, care venise in America cu miinile in buzunare. era un nimeni, apoi incet asa la munca de jos, in timp o ajuns la Coca Cola numarul 1, cistiga 1 milion dolari pe luna.
Niciodata nu i-a fost rusine sa spuna cea muncit, ca a fost un sarac, ca a facut munci de astea, sa spele vase sa dea cu matura.
Astea trebuie sa te faca mindru, cu astea arati cum esti ca om, ca ai muncit, ca ai plecat de jos.
Invatati sa apreciati oamenii care sunt asa, apreciati orice loc de munca, si aia care string gunoaie de ce sa iti fie rusine ca esti gunoier? Ca ajuti pe ceilanti, ca faci o munca cinstita si corecta?
Pe de alta parte tot legat de facultate, afla ca in SUA, iti spun ce spune aici constitutia, sa candidezi la presedintie, nu este cerinta sa ai scoala, ATENTIE, scoala, nu facultate, deci daca tu nu ai fost la scoala deloc, poti candida la presedentia SUA, bineinteles daca esti nascut aici.
Americanii nu dai 2 bani pe scoala cuiva, ei cand mergi undeva sa te angajezi te intreaba ce stii sa faci, sau daca stii sa faci ceva, pe ei nu-i intereseaza diploma ta, ii intereseaza cit de bun esti, daca te pricepi la acel job.
Eu nu te mint ca nu am de ce. Asa se intampla aici, asa is legile aici. Vai are nea Gerogescu facultate pe bune si ailanta are fake sau deloc, asa si?
Tu votezi diploma cuiva, sau pe cineva care stie sa faca ceva? Iti zic aveam colegi care se bilbiiau cand citeau, radeam toti, ridea si ei insasi de cum erau.Si au iesit ingineri ca nentu Georgescu
Eu votez USR din 2016 încoace.
Îl votează pe Georgescu un singur tipar de oameni, cel cu inteligența limitată, și pe 8 decembrie aflăm dacă acest procent este majoritar.
Nu degeaba arata toate studiile ca 40% dintre romani sunt analfabeti functional. Oricum, daca aduni procentele obtinute de imbecilul de Georgescu, cu cele obtinute de Simion si Terhes, ajungi pe la 37%. Restul de 3% s-au impartit pe la altii, in special la PSD.
Majoritatea, cel mai probabil il vor vota din nou. Analfabetismul functional nu se "vindeca" in doua saptamani.
Prostane, Lasconi a votat "DA" la Referendumul pentru Familie. Oricum, sa crezi ca orientarea sexuala a cuiva depinde de cine e presedinte, e prostie in forma pura.
S-a certat cu fica sa pentru asta și si-a cerut scuze și a spus că nu mai face.
Că fata lui Lasconi este bi, nu că ar fi o problemă cu asta, și partidul ei a votat în parlament pentru o moțiune de cenzură împotrica țărilor ca discrimnează familile formate de persoane de acelasi sex, moțiune care ne include și pe noi, bine că și-au făcut treaba corect și bine.
Acum Lasconi poate nu dar partidul ei și alte partide vor, dacă ne unim, da dreptul persoanelor LGBT să se căsătorească.
Așa că hai să votezi REPER, SENS, DREPT și hai să vedem ce se întâmplă după.
Ce se intampla dupa?! Singurul lucru care se intampla e ca persoanele non heterosexuale ar putea avea drepturi egale cu heterosexualii. Ceea ce este foarte normal. De ce ar fi cineva impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex? Oricum, ia uite ce zicea Georgescu, nu demult:
https://presaromaneasca.ro/......-un-drept/
Greșit. Confunzi căsătoria cu parteneriatul civil.
L-am votat pe nea Geonica' in primul tur, ca fata de altii, mai stie cu ce se mananca politica, mai ales in privinta apararii si apartenentei la NATO.
Acum ma simt obligat sa o votez pe doamna Lasconi, chiar daca imi este destul de antipatica si nu cred ca e pregatita pentru functia de presedinte.
Nu am votat in primul tur, in al doilea tur sigur nu votez cu cineva care nu are habar despre programa de bac, despre formula apei
Cred și sper ca nu(răspund în calitate de NEvotant Georgescu, nici în turul 1, nici în turul 2).
anonim_4396 întreabă:
Doctorfishadi întreabă:
MisterKat întreabă:
Frunziix3 întreabă: