| FreddieM a întrebat:

Pentru cei care l-au votat pe Georgescu, îl votați și-n turul doi?
Cheers

14 răspunsuri:
| contstersinteresscazut a răspuns:

Da, omul este prezent în politică de foarte mult timp și a fost invitat și la Realitatea TV. Nu cred că lucrurile stau chiar așa cum se spune, mai ales că a avut susținere din partea unor oameni voluntari. În schimb, televiziunile sunt cumpărate și servesc doar anumite partide. Toți au rămas șocați, întrebându-se cine este Călin Georgescu, deși el a fost invitat la Realitatea TV acum 10 ani. Este un teatru ieftin să pretindă că nu știau cine este.

Așa s-a întâmplat și în perioada pandemiei. Efectiv, nu mai pot suporta acest lucru și nu mai am chef să ajung din nou cu un Iohannis 2 ca președinte. USR a susținut vaccinarea obligatorie, certificatul verde și alte măsuri de acest fel, iar în America a câștigat Trump, ceea ce poate fi un semn. Ce-o fi, o fi, pentru că acum nu mai avem cum să dăm lucrurile înapoi.

| AlexFrt01 a răspuns:

Eu în turul 1 l-am votat pe Cristian Diaconescu, și în turul 2 îl voi vota pe Călin Georgescu. Între el și Elena Lasconi, indiferent de cât noroi aruncă media în el în mod exagerat, eu cred că Călin Georgescu este un om capabil pentru funcția de președinte, un om care își iubește foarte mult țara, care are valori morale bune, și o viziune bună de conducere a țării.
Repet multe acuzații la adresa lui din media sunt false și pe unele dintre ele le-a clarificat în acest video, cu soția lui: https://www.youtube.com/live/lctvzaN7j1s?si=WxakeF-OI3vjI_LO

| Holiday a răspuns (pentru AlexFrt01):

Nu degeaba arata toate studiile ca 40% dintre romani sunt analfabeti functional. Sa-l consideri pe jrgul de Georgescu "om capabil" e prostie in forma pura.

| AlexFrt01 a răspuns (pentru Holiday):

Bine că ești tu mai deștept.

| Holiday a răspuns (pentru contstersinteresscazut):

Nu degeaba arata toate studiile ca 40% dintre romani sunt analfabeti functional. Oricum, daca aduni procentele obtinute de imbecilul de Georgescu, cu cele obtinute de Simion si Terhes, ajungi pe la 37%. Restul de 3% s-au impartit pe la altii, in special la PSD.

| RAY a răspuns:

Un stat care a vândut totul, numai are nimic, are datorii de sute de miliarde de dolari, la ce naiba sa mai aibă parte de alegeri, in fine, nu am votat cu nimeni, in orice caz nea georgica spunea să nu stam in genunchi in fata UE și NATO ))))))))) dar cum sa stai? Nu știu dacă voi mai vota

| RAY a răspuns (pentru AlexFrt01):

Are un discurs bun e adevărat, îl bagă și pe Dumnezeu în discuție și familia tradițională și faza cu sa nu stam in genunchi in fata nato, UE, dar astea sunt vorbe goale atât

| Holiday a răspuns:

Majoritatea, cel mai probabil il vor vota din nou. Analfabetismul functional nu se "vindeca" in doua saptamani.

| 1234568807 a răspuns (pentru RAY):

Nu sunt doar vorbe goale, chiar nu ne mai vrea in genunchi la UE si NATO, ne vrea in genunchi la idolii lui tiranici rusii

| 1234568807 a răspuns (pentru RAY):

Cand o sa vada majoritatea prostimii ce au votat si ce au pus la conducerea tarii o sa planga, ca asa au facut si cu iohannis in urma cu 10 ani cand se bateau cu pumnii in piept pentru el, doar ca varianta actuala de azi e mult mai rea decat iohannis

| LisaJulie a răspuns (pentru Iulianaiuli78):

Tu cum ai aflat de el? Ce te-a făcut sa îl votezi

| Xena20 a răspuns (pentru Holiday):

De asta era mai bine daca erau mai mulți candidați de extrema dreapta, măcar se imparteau voturile oilor analfabete