Acest referendum este o absurditate. Cat despre avort, consider ca avortul asistat si avizat medical este necesar DOAR atunci cand situatia este grava (fatul prezinta malformatii complicate/viata mamei este pusa in pericol).
Daca te intereseaza si parerea mea nu sunt de acord dar nu merg sa votez deoare sunt si de acord ca fiecare parlit pana la urma e liber sa faca ce vrea, acum la faza cu adoptia unui copil e mai complicat, dar sa zicem ca iese cumva sa fie legal casatoria de acelasi sex, nu le am cu biblia si regulile sfinte a dumneZeului si a religiei preotu e obligat sa le incalce deoarece gandind rational ma gandeac ca specifica ceva de asta si in biblie iar oameni asa au ales.
Nimic nu este sigur in aceasta lume, intotdeauna vor exista variabile.
Fie ce o fi si din referendumul ala, doar ca faza e ca din banii aia s-ar fi putut investi in altceva dar in fine.
Banii pentru referendum sunt alocati doar pentru referendum, indiferent de subiect. Nu au voie sa foloseasca acei bani in alt scop.
Nu sunt de acord, pentru ca oricine greseste in viata. Daca ai luat o decizie gresita poate fi indreptata. Doar nu locuiesti in casa tot restul vietii cu o persoana pe care nu o inghiti
Esti nebun(a)? Dragnea e divortat (o data) si o arde cu una de 25 de ani iar Tariceanu e la nevasta numarul 4 sau 5, nu mai stiu exact.
Cine a cerut interzicerea divorturilor? Aia-i aiureala. Doar pe vremea Inchizitiei era asa ceva?
Ma uitam pe o pagina pro-referendum si planuiau aia prin comentarii ca dupa gay sa interzica avortul si apoi divortul,, ca sa aduca lumea pe calea cea buna'' .
Supica, pe lista lunga a gruparilor din coalitie figureaza multe, interzicerea avorturilor, a concubinajului si daca va merge treaba, chiar interzicerea divorturilor. Asa ca intrebarea ta are mult sens.
LanguageMaster întreabă:
Apache întreabă: