1. Cererea pentru eliberare carte de identitate:
2. Certificatul de naştere(copie xerox şi original)
3. Documentul cu care solicitantul face dovada adresei de domiciliu (copie xerox şi original)
4. Chitanţa reprezentând contravaloarea cărţii de identitate (7 LEI) + taxa extrajudiciară de timbru ( 4 LEI)
5. Declaraţia unuia dintre părinţi ori a unei terţe persoane, din care să rezulte faptul că identitatea declarată în cererea de eliberare a actului de identitate, coroborată cu imaginea preluată ori cu fotografia ataşată cererii.
1. Cererea pentru eliberare carte de identitate:
2. Certificatul de naştere(copie xerox şi original)
3. Documentul cu care solicitantul face dovada adresei de domiciliu (copie xerox şi original)
4. Chitanţa reprezentând contravaloarea cărţii de identitate (7 LEI) + taxa extrajudiciară de timbru ( 4 LEI)
5. Declaraţia unuia dintre părinţi ori a unei terţe persoane, din care să rezulte faptul că identitatea declarată în cererea de eliberare a actului de identitate, coroborată cu imaginea preluată ori cu fotografia ataşată cererii, aparţine solicitantului
Pe langa cele spuse de cei doi respondenti anteriori va trebui sa depui si vechea carte de identitate (nu cred c-ai avut buletin). Numai bine!
Cum "nu cred ca ai avut buletin"?! am pus intrebarea fiindca primaria este departe de mine, si m-am gandit sa apelez la TPU, chiar crezi ca mai tin minte de acum 4 ani ce acte imi trebuie?!
Buletine de identitate nu se mai fac de vreo 15 ani, acum sunt carti de identitate. Chiar este greu sa ne exprimam corect?