Stiu ca are voie sa depaseasca IN SITUATII DE URGENTA! Dar cand pur si simplu se plimba si nu este vreo urgenta?
Am vazut multe filmari pe Youtube si chiar m-a facut sa-mi pun aceasta intrebare. Odata era cu unul care a stationat intr-un loc gresit. Cine sa vina sa-i dea amenda? Nimeni...
Alta data nu avea nu stiu ce faruri aprinse, cine sa-i dea amenda. nimeni. In schimb daca un sofer normal facea asta, amenda, amenda... Chiar nu mi se pare corect!
In cazul in care un polititst cu rang superior observa ca celalalt politist de rang inferior nu respecta legea poate sa il sanctioneze
Desigur daca un politist de acelasi rang vada ca celalalt politist poate sa zica la dispecerat sau la un locotenent sau din astea
Nu e militie sa faca ei legea(adv ca daca era militie dracu nu incerca sa faca tot posibilul sa devina un militian)
Asa am inteles eu
Este si asta posibil. Dar unii la cat sunt de nesimtiti. + ca mai pot fi si singuri uneori si atunci. naiba le da amenda. Sau daca sunt de acelasi rang, poate se inteleg mai bine intre ei si se apara unul pe celalalt. Tot nu mi se pare corect.