anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Posibila speța: semnez documente care atesta informarea pacientului de către medic asupra unei investigații. In locul medicului vine o asistenta, ca medicul lucrează de acasa. Nu stiu ce medic a condus investigația. Aceasta trebuie efectuată de către medic și nu asistenta. Mi se ascunde faptul ca medicul lucreaza de acasa; iau asistenta drept medic, ca nu se recomanda.

Cum pot primi banii înapoi pe investigație? ANPC?

Pentru o reclamație la Colegiul Medicilor, in cazul in care medicul calomniază, pot veni cu dovezi precum inregistrare audio?
Multumesc!

3 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Ce investigație e?!
Mulți medici lasă asistentele cu experienta sa facă anumite lucruri.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde de investigatie, dar si o asistenta medicala te poate informa asupra acesteia, daca o cunoaste.
Cat priveste inregistrarea audio nu este luata in considerare ca proba, cu o singura exceptie: daca cel inregistrat a fost de acord sau macar a fost informat ca este inregistrat si totusi a continuat discutia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ioandelasal):

Multumesc. Nu e vorba doar de o informare, ci si de persoana care a facut investigatia - asistenta, in locul medicului. Nu am inca date clare daca investigatia poate fi facuta si de o asistenta; pana acum doar medicii mi-au facut-o.