| NeverGonnaLetYouDown a întrebat:

Pot beneficia de concediu de odihna platit daca am doar 6 luni vechime la locul de munca actual?
Exista posibilitatea ca sa mi-l plateasca insa in schimb sa-mi traga din lichidare echivalentul acelor zile atunci cand voi demisiona? Multumesc!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sigur ca poti beneficia, depinde cum te intelegi cu angajatorul cand ti-l acorda.
Daca faci concediul anual integral si demisionezi inainte de sfarsitul anului atunci iti vor retine banii pe zilele de concediu necuvenite.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

C am mult ai "muncit" te ai rupt cu munca laughing

| Brizbriz a răspuns:

E o formula, nu stiu exact, dar se aplica oricat de putina vechime ai la locul de munca, ceva de gen NIMIC in prima luna, 1-2 zile in urmatoarea luna, si, dupa 6 luni ai dreptul la vreo 10 zile, deci vreo doua saptamani cu tot cu week-enduri

| mi25 a răspuns:

Da, poti sa beneficiezi de jumatate din concediul de odihna, daca conducerea firmei este de acord sa ti-l dea cand il ceri. Daca esti planificat mai repede de un an, poti sa beneficiezi de intregul concediu de odihna.
C/v zilelor de concediu efectuate si la care nu aveai dretul se retine, in caz de demisie, din ultimul salariu.