Să vă luați amândoi de mână și să vă mutați în pădure, dar cât mai departe de urs, că și ăla e mai civilizat decât voi.
Fara martori nu face nimic. Apoi el a venit la tine, poate fi interpretata ca autoaparare.
Oricum ai facut bine ca l-ai calmat.
Doamnelor si domnilor bine ati venit pe planeta maimutelor va dorim o sedere placuta si numa bine.
Logic ca poate. Nu cred ca o sa se oboseasca sa faca ceva, dar legal poate si chiar ar fi frumos sa-ti faca un "bine" d-ăsta.
Andrej,in situatia de fata tu esti mai vinovat decat celalalt sofer si da, poate sa te dea in judecata si iti poate face mult rau pe cai legale, nu cum ai procedat tu. FanCocacola, tu de fel judeci cat un copil din ce observ.Nu exista ba baiatule ''autoaparare'' in justitia romaneasca! Si nu, nu a procedat corect.Sa te iei de mana cu el si sa mergeti in padure cum a zis Dalmore1996! Degeaba mi-ai dat mie ignore, ca viata ti-a cam dat tie.
(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
Sincer nu cred ca are cum sa dovedeasca ceva, vorbim totusi de o palma data mai mult ca "mangaiere". Daca ii dadeam una pe bune, ii mutam dintii la spate.
Pentru ca l-am calmat pe Jackie Chan din trafic? Iti dai seama ca palma aia dupa cap a fost mai mult in joaca, nu l-am lovit cu putere. Nu mai pleca de acolo pe picioare altfel.
și cum poate dovedi că i-ai dat o palmă? poate fi considerată agresiune dar nu prea vad cine-l bagă în seamă pentru o palmă
Poate asa inveti si tu ca nu faci tu regulile pe strada. Iar daca nici asa, atunci iti urez ca data viitoare sa dai peste un luptator si atunci singur iti trece. Desi ei de obicei sunt civilizati si nu se coboara la nivelul "jmekerilor" ca tine si ca ăla despre care povestesti, dar na, poate ai noroc.
Eu nu fac nicio regula pe strada, pur si simplu am raspuns cu aceeasi moneda. Doar nu o sa stau sa se ia un putoi de 50 de kg mine.
Unii chiar si-o cauta cu lumanarea. Oricum se simte cu musca pe caciula ca te-a sicanat si o sa stea cuminte.Ma mira in schimb raspunsurile la aiuritii astia care efectiv n-au inteles situatia.Adica el te sicaneaza si tot el coboara la tine.Bolovani mai sunt cate unii.
Adica sa-l astept sa dea in mine ca sa ma duc apoi la politie sa fac plangere?
Nu se va intampla nimic mai mult ca sigur, dar daca esti surprins in trafic de un echipaj de la rutiera cand lovesti pe cineva atunci te alegi cu dosar penal.
Daca acesta se va duce la politie da poti fi chemat, dar iti zic eu mai mult ca sigur ca nu se va duce.
Pe viitor las-o si tu mai moale cu baietia si ce daca a coborat acela la tine? nu trebuia sa-l lovesti.
Sa nu dai peste un luptator data viitoare
Tu faceai o rugaciune, ca doar atat te duce capul.
Unui șofer i-am dat cu casca în gura spărgând-i buza. Eu sunt biciclist. Dar mi-a dat și el, moșneag odihnit coborât din pat și apoi cu fundul în scaun în mașină. Eu în acea zi am pedalat 96 km, eram obosit. Dar și-a găsit ratatul să traverseze ca oaia, era sa dau peste el și tot el gura mare. Ne-am încăierat. Am dat și eu, a dat și el. Am vrut sa dau mai mult de atât, dar deja oprise un alt șofer și m-am gândit la camere de bord și știi tu. Cel cu care m-am încăierat era cu telefonul la ureche, zicea ca sunase la politie. A prins curaj și se victimiza văzând pe celalalt șofer care ținea cu el, nu cu mine "că de ce lovesc un om în vârstă", dar i-am închis și lui ăla imediat gura spunând-i că de la oameni în vârstă ar trebui să avem ce învața. El a traversat ca oaia, și-a mai băgat și prostia în bicicleta mea, a și cautat sa ii dau și tot eu vinovat. Am și eu o vină : am băgat în seama un om prost!
Dar nu m-a intimidat telefonul lui la politie. Mi-am luat bicicleta și plecat, el spunând ca tot mă va găsi politia. L-am lăsat acolo cu buza lui spartă, iar de la incident au trecut 2 luni. Nimic nu s-a mai întâmplat.
sabin89 întreabă: