Avea dreptate cine o zis "copii din Romania sunt prosti" se vede asta si dupa sistemul de rahat care e in tara si dupa tara in sine cu tot cu guvern.
In viata totul se plateste, daca faci pe durul fie in trafic fie unde te mai duci tu in societate iti merge o vreme pana cand iti gasesti nasul si cand il gasesti o ei rau de tot pe coaja.
Era o data o vorba inteleapta "cel destept cedeaza si cel prost continua" eu inteleg ca santem in jungla dar nici chiar asa + ca daca ii tragea una mai tare il avea pe constiinta toata viata pentru ca la bagat in pamant.
A zis ca ia tras o palma dupa cap, bine ca nu i-a dat mai tare, putini sunt cei ce se stapanesc.
Oamenii daca stiu codul penal, pedepsele si legiile situ si de ce trebuie sa se fereasca in societate.
Cred ca te referi la Andrey Drachev, care era campion la powerlifting...iar celalalt, luptator de MMA, dar nu stiu sa fi fost campion Anyway, e greu sa convingi unul care lucreaza cu greutati mari la sala, fie el culturist, powerlifter, strongman sau cine stie ce, ca poate sa-si ia bataie de la unul care nu-i nici jumatate cat el.
Nu poate ba sa mai faca nimic stai linistit ai scapat bazma curata dar ti se infunda tie.Tu i-ai facut primul figura nu mai minti acum, tu crezi ca suntem prosti, Te-ai dus sa l bati dupa ce ai facut prostii, se intampla lucruri si mai grave cu raniti morti si ce ar trebui sa faca cei implicati.Pe mine m-a lovit ieri unu, o plecat de pe loc fara se asigure si o intrat in mine si nu i-am facut nimic, dar fiecare cu educatia lui.Fiecare nas isi are nasul, poate ai norocul sa-l intalnesti
Ahh, si ti esti din ala care sare la bataie in trafic si iti aperi fratele colalarus bătăușus?
Da, la acel caz ma referea, tie in materie de mma chiar nu-ti scapa nimic
Iti dai seama ca l-am "mangaiat" mai mult cu palma, nu l-am lovit de-a dreptul
Stai linistit fiule pacatele tale sunt iertate, În numele Tatălui, şi al Fiului, şi al Sfântului Duh. Amin.
Cum e pe viata de dincolo mai Sirius? Fain? Cred ca esti mandru de Harry.
sabin89 întreabă: