anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot pati ceva cu politia dacă am făcut schimb cu un băiat(pe care nu îl cunosc) si i-am dat un telefon stricat? El a fost de acord, l-a văzut, i-a convenit.Acum mi-a dat telefon ca ma da la politie.

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| xGamerZ212 a răspuns (pentru xCangur):

Alt telefon

| doctorandus a răspuns (pentru xGamerZ212):

Caveat emptor, daca l-a vazut, il priveste, e problema lui, nu a ta.

| EMKing a răspuns:

Salut, nu vei pati nimic, deoarece el a fost de acord cu schimbul, nu i-ai furat telefonul sau amenintat.

| Jstlaur a răspuns:

Depinde de vârsta voastră.
Dar poliția nu o să se poată băga deoarece el l-a văzut și l-a acceptat și în plus tu nu ai firmă de telefoane sau ceva, deci nu poți păți aproape nimic.
Singurul lucru care se poate întâmpla e : să vină un polițist și să îți spună, să faceți schimb înapoi de telefoane

| DumitruS a răspuns:

Practic tu vrei sa stii daca patesti ceva pentru o teapa, nu? Ca asta ai facut, ai dat cuiva o teapa. E destul de clar ca tu stiai ca telefonul are probleme dar asta nu te-a oprit sa i-l dai, pentr ca nu il cunosteai si nu iti pasa, ti s-a parut fair, daca nu-l cunosti, e ok, nu?

Bafta in politica ai sanse mari!

| venividivici2017 a răspuns:

Normal ca poti pati ceva daca o sa mearga la politie.Mai bine, du-te si da-i telefonul inapoi.Cine stie cu ce sacrificiu si l-a cumparat, iar din cauza unei prostii de moment acum sa sufere.Cine stie, parintii lui cat s-au sacrificat sa ii cumpere acel telefon! Da-i telefonul inapoi si cere-ti scuze, cu asa ceva nu poti sa fii mandru.

Răspuns utilizator avertizat
| xGamerZ212 a răspuns (pentru venividivici2017):

Eu nu am întrebat dacă avea sau nu posibilități si eu mi-am luat țeapă si altul și tot așa, nu va mai chinuiți să-mi spuneți mie oful vietii.Eu când mi-am luat țeapă o durut pe cineva în fundulet de mine

| Claxon987 a răspuns:

Urat ce ai facut oricum, ori politia ori parintii lui o sa ti ceara socoteala. Si nici nu esti prea in stare sa ascunzi fapta din cate vad, singur te dai de gol, nici nu va fi nevoie de investigatii

| venividivici2017 a răspuns (pentru xGamerZ212):

Pai asta nu inseamna ca trebuie sa procedezi in acelasi fel.Incearca sa inveti din greseala, sa nu mai schimbi lucrurile cu altcineva si asa nu vei mai avea o asemenea sansa de a-ti lua o teapa.Si eu mi-am luat o teapa cu o masina pe care am cumparat-o de la o ruda iar apoi am fost nevoit sa o dau la "scrap" cu toate ca puteam sa ii dau teapa unei persoane.Dar decat sa imi bat joc de cineva,sa ii pun viata in pericol,am ales sa raman cu "teapa".Din astea vei invata pe parcurs, cu cat mai frecvent vei da tepi, cu atat vei deveni o persoana mai rea! Oare, cand dai o teapa, cum te simti?!

| xGamerZ212 a răspuns (pentru Claxon987):

Eu am precizat ce are

| Violleta2022 a răspuns:

Cum este cuvantul tau impotriva cuvantului lui, iar el poate afirma ca ti-a dat la schimb un telefon functional, pe alt telefon functional, ceea ce face sens de fapt (ca nimeni nu ar vrea un telefon stricat/neutilizabil), Politia ii va da crezare lui si te poate acuza de inselatorie.
Un sfat cinstit pentru tine: da-i telefonul baiatului inapoi si roaga-l sa uite povestea.

| Violleta2022 a răspuns (pentru xGamerZ212):

Daca tu ti-ai luat teapa, te simti mai bine acum, cand tepuiesti pe altii?
Ai fost cumva la Politie sa declari ca ai fost inselat?
Pentru ca, de merge baiatul asta sa te acuze de inselatorie la Politie, ai incurcat-o, ca faci totusi o ilegalitate, inseland un nevinovat.

| xGamerZ212 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu este ilegalitate am specificat in anunt ce are daca e tembel si nu stie nu e vina mea

| J33k00 a răspuns:

Https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_595489/SCHIMB-DE-BUNURI.html
Eu iti zic sa faceti schimbul iarasi revenind la obiectele pe care le aveati amandoi...

| Kogaion a răspuns:

Daca nu ai vreo dovada in care i-ai spus ca e stricat, iar el a fost de acord, tu vei avea probleme, nu el. Incearca sa-l suni, sa-i spui ca iti pare rau si sa ii dai telefonul la loc.