| BobStone a întrebat:

Pot să dau în judecată pe soția mea pentru insulte la adresa mea, a mamei mele și a mamei ei; și să dovedesc acestea cu înregistrări video ascunse din locuința noastră?

Soției mele îi place să mă jignească zilnic, dar numai în casa noastră.
Când suntem în public se comportă normal.

Pot folosi aceste înregistrări video ca să dovedesc că soția mea are o boala mintală, și să o internez la un spital psihiatric?

12 răspunsuri:
| antoniaidk a răspuns:

Ești patetic

| johnnny123 a răspuns:

Doar pentru că te insultă nu înseamnă neapărat că are o boală mintală. Mai ales dacă spui că în public se comportă normal.

Nu ar fi mai simplu să divorțați și să vă vedeți fiecare de viața lui dacă nu vă mai suportați unul pe celălalt?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai luat-o razna. Lasă femeia în pace pentru totdeauna, adică divorțează!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

1.Poti s-o dai in judecata dar asta nu inseamna ca o sa si castigi procesul.
2.Nu poti folosi inregistrarile, au fost obtinute ilegal.
2.Nu o poti interna la un spital psihiatric, fara acordul ei sau o hotarare a unei instante de judecata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E nebuna daca o jignește până și pe mama ei laughing

| Brizbriz a răspuns:

Da, daca te duci la un avocat care angajeaza o firma care poate face inregistrari omologate

altfel, nici un tip de inregistrari neomologate nu sunt recunoscute in instanta

| BobStone explică (pentru antoniaidk):

Poți să elaborezi răspunsul dumitale?
dacă eu sunt patetic, dumneata ce ai face?
ați învăța-o minte cu forța?
sau ce altceva ați face în situația mea?

| BobStone explică (pentru anonim_4396):

Dacă divorțez nu-mi ia ea jumătate din tot ce am eu?

| BobStone explică (pentru Ioandelasal):

Interesantă opțiune aici,
ca să internezi pe un nebun mintal la bălăceanca, ai nevoie de acordul nebunului, care nu înțelege că este nebun.

| BobStone explică (pentru johnnny123):

și când ea spune că mama ei este negresă din Africa și se injectează zilnic ca să fie albă (așa ca Michael Jackson), credeți că nu este dovadă de o boală mintală?

și cănd ea zice că ea este de fapt Regina Angliei, și că Elisabeth II a fost doica ei în România și i-a furat tronul, tot mai susțineți că nu are semne de demență?

eu nu vreau s-o dau în judecată pentru că ea se crede Regina Angliei, ci pentru insultele aduse, cu scopul ca atunci când va fi judecată și evaluată să i se acorde ajutorul medical necesar.

am adus doctorii acasă, dar ea s-a comportat normal și ei au plecat așa cum au venit.
și cum au ieșit ei pe ușă, ea a început să-mi spună cum toți acei doctori erau falși, și au venit ca să-i fure ei averea și tronul, fiind în cârdășie cu mama ei care și ea vreau să-i fure tronul.
bineînțeles că le-am arăta la doctori acsete înregistrări cu ea vorbind despre ei în halul acesta, dar mi-au spus că nu pot face nimic.
așa că m-am gândit la ultima soluție să o dau în judecată, și poate va fi internată și tratată ca atare.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru BobStone):

Nu intelegi ce-am spus sau te faci ca nu intelegi?
Internarea se poate face si prin hotarare judecatoreasca si se poate proba cu martori situatia de fapt.
Si la divort se impart numai bunurile comune, respectiv acele bunuri obtinute pe durata casatoriei.

| johnnny123 a răspuns (pentru BobStone):

În întrebare ai spus doar că te insultă. Trebuia să ghicesc că se crede și Regina Angliei?

Până una alta, și tu pari să suferi de niște dificultăți de înțelegere și de exprimare.

În plus, toată povestea pare cusută cu ață albă. Cum adică "ai adus doctorii acasă"? Ai niște doctori la dispoziția ta care vin oricând îi chemi să se uite la înregistrări video? Mă cam îndoiesc...