Asta este doar pentru stimularea voastra, daca asa a spus profesorul inseamna ca a mintit sau a fost mintit de director.
Nu ai nici cea mai vaga idee ce e cu simularile nu?
Nu te exmatriculeaza nimeni daca lipsesti de la simulari, dar de ce ai face-o?
Mie mai scris sa ma judeci sau persoanei care a intrebat?
Tie ti-am scris... ce e asa rau daca nu are simularea data, exceptand experienta? Si e "simulare" nu examen.
Nu mai raspund la intrebari ca vad ca nu sunt de folos numa creeaza cearta
Nu. Absolut nu. Sunt doar niste simulari. Atat. Totusi, ti-as sugera sa mergi pentru a te obisnui. Si eu sunt in clasa a 12-a si am fost ieri si ma voi duce si la celelalte. Cel mai rau lucru care ti s-ar putea intampla e sa iti treaca nota in catalog la obiectul respectiv. Atat. Calmeaza-te, nu se va intampla nimic rau. Doar du-te la simulari, dar daca e chiar grav si nu poti merge, ia-ti o scutire medicala sau pune-ti parintii sa vorbeasca cu profesorul diriginte. Bafta! :v
Nici una si nici alta. Simularile sunt facute doar pentru a vedea nivelul de pregatire si folosesc atat elevilor, cat si profesorilor si chiar parintilor, se va sti pe ce mai trebuie insistat pana la bacalaureat si elevii capata o oarecare experienta.
Notele de la simulari nu se trec in catalog.
Mi-a spus unul dintre profesori ca asa le-a comunicat directorul intr-o sedinta
Ai fost informat gresit!
Nu patesti nimic, dar este in interesul tau sa te prezinti!
Bună!
Prezenţa la Simulare NU este obligatorie!
Totuşi, din moment ce Simularea se susţine în timpul orelor de curs, în cazul în care NU ai o Adeverinţă medicală pentru data respectivă, te poţi "trezi" cu nişte absenţe!
Alte "sancţiuni" NU ţi se pot administra
Toate cele bune!
Na7uraL întreabă: