| skairipafromtrikru a întrebat:

Pot să îmi fac tatuaj de ziua mea dacă încă nu mi-a ajuns buletinul nou?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ai 18 ani poti sa-ti faci, cu cartea de identitate actuala, aceasta este inca valabila pana o primesti pe cea noua.

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Cred ca poti sa iti faci ca saloanele de tatuaj nu au interes prea mare in varsta ci in a lua bani...
Eu iti recomand sa nu iti faci din cel putin 2 motive:
1. esti mic/mica si peste un timp s-ar putea sa nu iti mai placa
2. chiar facut la salon exista sansa de imbolnavire, acul fie el si steril dar intins in acelasi tus in care isi fac si unii bolnavi pot duce la imbolnavire, se iau astfel aceleasi boli cu transmitere sexuala sau prin sange precum hepatitele virale
Nu esti mai cool daca ai tatuaj! Multi si multe isi fac acum dandu-se mari, vad la tot felul de borfasi fara fapte tatuaje la vedere ca si cum ar fi criminali sau mari interlopi, la fel tot felul de boarfe au mainile tatuate complet, e scarbos! Si asta ti-o spune un tatuat!
In opinia mea tatuajele nu se fac la placere ci pentru apartenenta la o banda, la o "religie", traditie etc eu am tatuaje cu anumite motive nu am facut asa sa fie facute ca nu e nicio smecherie si nici placa aia ca tatuajele sunt o arta nu e ok.
Gandeste-te serios, tatuajul nu e o joaca asa cum crede lumea.

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu ai 18 ani, nu.

| skairipafromtrikru explică (pentru Simpatic):

Mulțumesc pentru sfaturi, dar sunt sigură că îmi doresc un tatuaj, și nu il fac sperând să fiu "cool" ci din motive personale

| Simpatic a răspuns (pentru skairipafromtrikru):

Totusi ai dat funda la cineva care nu a avut in viata lui un tatuaj si nici nu a intrat intr-un salon de tatuaje happy sunt curios cine sta la usa si cere la lume buletinele in conditiile in care multi si multe la 16 ani arata de 23 de ani; p