Nu. Informații militare, de spionaj sau contraspionaj. Sau planuri secrete pentru manevre economice, achiziții guvernamentale (astea sunt interesante pentru cei care joacă la bursă).
Lol,nu.Guvernul se face de râs oricum singur, nu e niciun secret.
E vorba de informații care pot pune în pericol securitatea țării, din orice punct de vedere, economic, militar, politic.
Loool, secretele de stat au legatura cu securitatea nu cu facutul de rusine.
Si in domeniul securitatii nu pot exista informatii care odată divulgate sa afecteze imaginea guvernului in intreaga lume sau sa il faca de ras? Hai fii serios. După cum iti e numele...
Eu stiu, o fi si o informatie din asta pe acolo, dar tu ai pus intrebarea ca si cum toate ar fi asa... lucru complet fals. In informatiile clasificate, dupa cum ziceam sunt lucruri care tin de securitate.
Securitatea statului. Pe vremuri se numea securitate. Adică siguranță, apărare, face parte din sistemul de apărare a țării.
Hai tovarăşe, explică-i băiatului odata pentru totdeauna cum stau lucrurile! Nu vă mai învârtiți aşa in jurul cozii... Securitatea înseamnă ce considerați voi că inseamnă! Spre exemplu, pe voi vă ustură foarte tare drepturile LGBT dat ABSOLUT deloc evaziunile patronilor
Vezi ca partidel agreate de tine care au o problema cu gay protejeaza marii evazionisti. Le incurci putin...
Ahem, nu agreez PNL! Si nici fostul PDL al lui nen-tu Traian. PSD ar misca ceva dar nici aia nu mai au oua in coş de la Dragnea incoace.
Exact. Agreezi pe nenicii de la psd, iar febletea e aur.
Fix cei care protejeaza marii evazionisti si care sunt anti gay.
Ti-am zis eu ca incurci niste lucruri.
AUR protejeaza evazionistii fara sa fie la guvernare? Woow, foarte tari astia de la AUR, sunt mai tari ca Trump si Putin adunati la o masa plina cu whisky si vodca
Ce spui sunt aiureli.
Citeste L. nr. 182/2002 privind protecţia informaţiilor clasificate, cu md. si compl. ulterioare si te lamuresti.
Adi1987 întreabă:
Utilizator113 întreabă: