| RaduNastase a întrebat:

Pt persoanele de buna credinta si anti prosteala facuta de Calin Georgescu, dati o mana de ajutor!
98% din videoclipurile cu stiri de la Antena 3, EuroNews, Digi, sunt intoxicate cu zeci de comentarii care mint ca nu exista dovezi pentru anularea alegerilor, n-am vazut pe nimeni care sa le dea replica sa le spuna ca aceste dovezi sunt disponibile oricarei persoane https://www.presidency.ro/......RI%20I.pdf
De ce nu vorbeste nimeni de documentele astea? De unde toata idea ca 'nu exista probe'?

4 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Chiar nu am știut de acest site, să văd și eu care a fost faza, de fapt. Nu ai mai învățat că posturile de televiziune, mare parte sunt controlate politic? Bine, tu poate știi, dar vreau să priceapă și ceilalți oameni care vor citi ce scrie aici asta, au demonstrat cei de la Record, Starea Nației, Declic lucrurile astea, eu de mult timp am observat că se spun numai minciuni la televizor, dar ei mi-au confirmat.

| RaduNastase explică (pentru Kufu95):

Pai problema e ca astea nu au fost date la televizor deloc, si nici nu inteleg de ce, eu personal le-am tot trimis adrese sa le prezeinte. Legat de posturi controlate poltic, au aratat si o lista? Ar cam trebui, Realitatea TV cu siguranta este unul si a dovedit asta, dar nu toate. Starea Natiei daca tot ai spus, este puternic impotriva lui Georgescu, la fel si Recorder, ai vazut? Daca tot ai incredere in ei, vezi ce zic si ei de Georgescu, uite un exemplu https://www.youtube.com/watch?v=QPMsTbfnhMw

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Pentru ca nu exista la vremea aceea absolut nici o lege care sa-ti interzica sa-ti faci campanie electorala pe retelele de socializare.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu le pasă de probe, nu cred nimic din ce văd cu proprii ochi sau aud cu propriile urechi.Ei nu cred că e pro-rus și anti-nato, anti-ue nici după ce el singur a zis lucruri ca : să ne întoarcem la înțelepciunea rusească, nato nu ne trebuie, UE nu ne ajută.A lăudat legionarii, le-a copiat discursurile și se întâlnește cu neolegionari, dar lumea tot nu îl crede legionar.
Au auzit idei că sistemul e rău, ne luăm țara înapoi și au făcut apoi abstracție de toate aberațiile și lucrurile alarmante pe care le-a spus sau făcut.
Degeaba le mai aduci probe, nu le vor crede nici pe alea, iar cei mai mulți dintre ei oricum nu au capacitatea să înțeleagă niște argumente raționale, pertinente.
Sper doar că îi vor respinge candidatura, căci propriile declarații îl descriu drept un anti-român și sunt incompatibile cu constituția țării, după cum a și zis șeful ccr.