Teoretic ar trebui sa se actualizeze, practic ar fi bine sa verifici din cand in cand siteul.
Or sa analizeze si iti vor da raspuns. Am facut si eu o reclamatie dar la ANRE, la fel am primit email, au spus ca vor analiza si imi vor da un raspuns cand o sa fie gata.
A trecut vreo luna pana cand am primit raspuns, dar ca idee sau informat, au analizat, au cerut documente, miau explicat, deci se pare ca fac ceva, dar au destule reclamatii, asa ca nu te astepta sa primesti raspuns in cateva zile.
Miau spus daca nu-s multumit de raspunsul lor, sa reclam si la ANPC
Am vrut sa reclam si acolo, doar ca e ceva mai dificil sa reclami la ANPC pentru ca cer sa te autetitifici, miau certut buletinu, sa fac poze cu telefonul sa ma identific, iar eu nu am cum, is plecat din RO.
La ANRE miau trimis email cu explicatii, cu tot ce au facut ei, ce au analizat, ba mi-au spus si ce nu trebuia, au spus ca desi nu tinea de ei, totusi sa fiu multumit, sau interesat au cerut acte si de la nu stiu cine, au spus ca nu ma pot ajuta, cineva a semnat acele documente.
Adica asa era, cineva semnase, eu nu am stiut, apoi am intrebat si cineva din fam mea semnase in sf se pare ca respectivi se tin de treaba.
Este si logic sa se tina de treaba, pentru ca fac banii majoritatea reclamatiilor aduc bani, pentru ca ei dau amenzi reclamantilor, asa ca au tot interesu sa isi faca jobul.
VulpeaRea întreabă: