Ti-am mai spus si o repet: nu are nici un fel de importanta si nu poate fi folosita la santaj sau la altceva impotriva ta.
Si chestionarul este ca sa te cunoasca putin, iar intrebarea privind somajul se refera la situatia dinainte de angajare la acest angajator.
Un punct adica un item sau un punct adica semn de punctuatie? In ambele cazuri sunt destul de sigura ca nu risti puscarie Spune-i persoanei careia i-ai dat declaratia ca a fost o greseala si se rezolva
Mno, am vazut destule si de "aci" se trage precautia mea un pic exagerata. M am gandit si eu la asta dupa ce m-am calmat putin, multumesc. Eu de fel sunt corecta si nu vreau sa creada ca s genul neserioasa... In fine.
Se pare ca nu mi-ai crezut deloc raspunsurile la intrebarea ta anterioara.
Repet: nu conteaza ce-ai declarat, n-are nici o legatura contractul individual de munca de acum cu faptul ca in urma cu 10 ani ai avut indemnizatie de somaj pentru absolventi si nu patesti nimic indiferent ce-ai declarat.
Avea legatura si conta declaratie pentru primele acordate acum somerilor.
Depinde ce ai declarat!
Daca ai declarat ca ai castigat anul trecut 10.000 lei si tu ai castigat 100.000 lei, atunci risti sa te investigheze anaf-ul si se dipune plata marita a impozitului, plus amenda.
Daca ai vazut evaziune fiscala si ai declarat ca nu ai facut ilegalitati si domane fereste se descopera asta la un control incurcisat, atunci esti pasibila de inchisoare.
Nu am facut asemenea chestii, Doamne Fereste, eu sper totusi sa nu imi afecteze contractul... Eu ma refeream strict la cele 6 luni de ajutor somaj de dupa liceu sau faculta ( nu inteleg cum functioneaza legea aia Intr un loc scrie 6 luni Iar in altul 12 luni de ai 10 ani vechime Zic la modul nu stiu daca prima faza a anulat restul de 6 luni De asemenea, nu mai stiu de am cerut sau nu acu 10-12 ani. )
Ok, nu ca nu te as cred doar ca el ca patron, poate cere la revisal sau de undeva info despre asa ceva? de au fost bifate si semnata o foaie cu diverse intrebari tip Da/Nu ( ex. ajutor somaj, pensionar, etc.)
Stiu ca nu ar fi in beneficiul sau ca si-ar pierde un angajat daca fix la faza aia am gresit doar ca intreb curios.
Imi era sa nu fie un document ce poate fii folosit impotriva mea ca femeie ( ex. de se supara sau magarii de tip santaj... Alt motiv de ce c-am sunt speriata )
Pai, aia e ca nu mai stiu I amzis nu sa scap de ce nu stiu Ok, deci totul ok, multumesc.
RromAn întreabă:
Feyenooord666666 întreabă:
Gena5 întreabă: