Nu poti fi condamnat de doua ori pentru aceiasi fapta!
Nici un muritor nu a renviat pana acum!
E na? Lazar de catre cine a fost omorat (glumesc ) o sa-ti raspund mai tarziu de ce am postat aceasta intrebare
Tu ai vazut ce i-am raspuns lui Ichnat? ce touche? nici-o vorba! inteles? ca daca nu intoarcem foaia
Pai normal ca i-ai spus in privat. Nimeni nu spune ca si-a omorat sotia in public. huehuehue.
touche again.
Pentru prima fapta pentru care ai stat inchis nevinovat vei da statul in judecata dovedind ca acea femeie este in viata si ca ai facut inchisoare degeaba iar daca o sa o ucizi cu adevarat vei fi iar condamnat si vei face inchisoare pe drept nu exista criminal care sa scape de inchisoare vei fi judcat pentru faptele din prezent nu pentru ce a fost
Cat despre ce pedeapsa vei lua asta decide numai judecatorul in functie de circumstantele in care s a pentrecut omorul si de cruzimea de care ai dat dovada. bine sper ca asa este doar o presupunere si nu vb cu un criminal adevarat
Nu vei fi condamnat penal deoarece exista autoritate de lucru judecat si se va dispune incetarea urmaririi penale.
In drept exista principiul ca nimeni nu poate fi judecat si condamnat de 2 ori pentru aceeasi fapta.
Frumoasa intrebare!
Dar merita dupa 10 ani sa o omori, ea de ce nu a dat nici-un semn de viata?
Te inseli. Un omor din 2001 nu e acelasi cu un omor din 2013, deci nu e aceeasi fapta. Cum judeci dumneata ar insemna ca unul care a fost condamnat pe nedrept pentru acte teroriste sa aiba dreptul sa comita acte teroriste fara a fi pedepsit, ceea ce e absurd.
Nu ma insel si comparatia nu este potrivita, un act terorist nu poate avea exact aceleasi urmari, chiar daca s-ar ataca acelasi obiectiv si s-ar folosi acelasi fel de arma.
Ce am spus eu are la baza prevederi din Codul de procedura penala.
Explicat in drept american: https://www.rutherford.org/......mit_murder
Eu m-am referit la dreptul romanesc, nu cunosc dreptul american.
Stimati domni, nu vad rostul acestei contrarieri. Dupa cum se stie, pentru un an de puscarie se executa 9 luni, asa ca puscariasul a executat doar 7, 5 ani iar omorul a avut loc in anul 2009-2010. Vorbim de crima savarsita pe teritoriul statului roman ceea ce inseamna ca numai legislatia romana isi poate pune punctul de vedere. Va rog sa ma scuzati ca am aruncat paie pe foc dar acest subiect l-am avut ca tema pentru lucrarea mea de diploma. Domnul Ichnat a dat raspunsul afirmativ asa ca dansul va fi premiat insa nu pot sa va feliit si pe dumneavoastra domnule Ioandelasal, care, de atatea ori cand am avut nevoie de sfaturile dumneaoastra mi le-ati acordat, chiar daca pe unele vi le-am trimis noaptea tarziu pe mesageria TPU, celorlati nu imi ramane decat sa inchin un pahar in cinstea voastra...en vostre sante!
Ideea e ca legiuitorul nu putea avea intentia ca printr-un proces sa se creeze dreptul de a asasina pe cineva. Nici in Romania, nici in SUA, nici in alta tara din lume.
Ce ma intrebi pe mine unde e Elodia? De unde sa stiu eu asta? Nu sunt nici politist, nici procuror, nici judecator, asa ca nu ma priveste unde se afla Elodia.
Daca aruncai ochii putin mai sus vedeai despre ce e vorba, dar nu face nimic
Nu face nimic, dar daca doresti imi poti da idei pentru un roman, eu am talentul ca din cateva randuri a scrie un roman
Recunosc ca m-a captivat inceputul, dar ma tem ca in era internetului si televiunii,, setea'' e de cultura a romanui tot mai mica.
Desi pana la revolutie am citit destul de mult, acum recunosc ca nu am pus mana pe carte de multisor(cateva luni)
Tu vei da judecătoria în judecată pentru că te-au băgat degeaba la părnaie, iar apoi va începe un alt procesor pentru uciderea soției.(de data asta au cadavru)