| Aoxkajcjw a întrebat:

Sal am o întrebare în legătură cu razboiu.ce legătură avem noi!? dacă rușii vor Ucraina NU Romania

12 răspunsuri:
| tonyc7 a răspuns:

Nicio legatura. Doar ca sunt unii de la noi mai fricosi de felul lor, dar se sperie degeaba. Iar televiziunile si ziarele noastre au interes la rating si profit de-asta lanseaza stiri alarmiste de genu'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avem ca suntem aproape de ei si suntem in NATO si cica avem scutu anti racheta de la Deveselu si rusii zic ca nu ii numa pentru aparare ei cred ca si se pot lansa rachete de atac de acolo asa tradus mai motamo

| Nirvanaaa a răspuns:

Legătură e ca suntem aproape de ei. Prea aproape.

| Claudia10girl a răspuns:

Suntem aproape de Ucraina, de asta se agita toata lumea.

| sabin89 a răspuns:

Ruşii sunt oameni de bine. Sunt ortodocşi. Îşi iubesc aproapele. Şi fiindcă Ucraina este aşa de aproape, ce şi-au zis: Ia să-i iubim noi puţin!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu le-asi ura succes si asi cere Bucovina de Nord si Maramuresul Istoric, innapoi.

| Brizbriz a răspuns:

Dude, du-te in BALARII si invata geografie sau deschide TOT IN BALARII google maps si vezi care sunt cele mai apropiate tari din NATO de mother bullpoop Rusia, o sa ai o revelatie, PE BUNE

| RAY a răspuns:

Frica induce nevoia de supraviețuire = mai multe cumpărături și lipsa gândiri raționale, TV din România este o manipulare în masa, revoluția a fost teatrala, sa mai crezi în mass media românească? Rusi nu vor Ucraina și sa plece americani de la granița lor atât

| RAY a răspuns (pentru sabin89):

Nota 10

| 1234568807 a răspuns:

Daca Rusia incepe un adevarat razboi in Ucraina, avem si noi legatura, avand in vedere ca trebuie sa protejam Ucraina

| foxsilver a răspuns:

Pentru ca ministrul Ciuca ( Maciuca ) a semnat un acord de cooperare tehnico-militara cu Ucraina.

| Lovelyrockgirl a răspuns:

Vor sa iesim din Nato, altfel ne vor ataca si pe noi.